lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: I have a securom error
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-05-2007, 08:42 PM   #1
Cherub of Death
Rookie
 
Join Date: May 2007
Posts: 10
I have a securom error

So I installed the game with a legal disk that I bought. Then an error saying please insert the original disk instead of the backup disk. The disk isnt scratched or dusty or anything like that. There is no patch or anything to fix this. Anyone have any ideas?
Cherub of Death is offline   you may: quote & reply,
Old 05-05-2007, 11:24 PM   #2
jawathehutt
Its 5 o'clock somewhere
 
jawathehutt's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Wisconsin
Posts: 1,634
Current Game: Deus Ex forever
I would contact LA.



"Everyone that posts here is aware of the game, thanks though." ET
Chad Dumeer, Deus Ex: "When government surveillance and intimidation is called "freedom from terrorism" or "liberation from crime", freedom and liberty have become words without meanings."
"Es lebe die Freiheit!"(Freedom lives)
Hans Scholl
"It is Lucasarts"~ LordJhredmo
jawathehutt is offline   you may: quote & reply,
Old 05-06-2007, 02:54 AM   #3
Cherub of Death
Rookie
 
Join Date: May 2007
Posts: 10
Hey whats file is the DxDiag ? Says i need to submit it to them when emailing a problem.
Cherub of Death is offline   you may: quote & reply,
Old 05-10-2007, 08:20 PM   #4
CLONECOMMANDER501
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 369
Make sure your AV programs aren't blocking the game


CLONECOMMANDER501 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-11-2007, 08:11 PM   #5
Cherub of Death
Rookie
 
Join Date: May 2007
Posts: 10
Sorry forgot to post. I got it fixed. Just took a couple of emails. If anyone gets this problem just talk to securom they will help you.
Cherub of Death is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Tech Help > I have a securom error

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:21 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.