lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: What Program is needed for 32 bits Tga picture?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-06-2007, 04:18 AM   #1
LordJerec
Rookie
 
LordJerec's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Norway
Posts: 66
Question What Program is needed for 32 bits Tga picture?

I wonder what kind of program can save picture files (Tga files) up to: 32 bits? is this like Photoshop, if it is then this is weird, cause mine can only save pictures up to 16 bits, it means the Portraits won't show in the startup screen in Kotor 2 TSL... Does someone know, then I'll be very happy...
LordJerec is offline   you may: quote & reply,
Old 06-06-2007, 05:20 AM   #2
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
As this isn't a Mod Request moving to Holowan Labs...


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 06-06-2007, 07:55 AM   #3
Master Zionosis
Relax On Air
 
Master Zionosis's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: High In The Sky
Posts: 1,280
Current Game: TR 8: Underworld
Contest winner - Modding 
It is PhotoShop, i use Photoshop and it works fine, it can save up to 32bit, you could try gimp, I'm told thats quite a good alternative to Photoshop.

Master Zionosis is offline   you may: quote & reply,
Old 06-06-2007, 09:26 AM   #4
LordJerec
Rookie
 
LordJerec's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Norway
Posts: 66
Where can I find this program, search google or do you have a direct link to gimp webby(website)?
LordJerec is offline   you may: quote & reply,
Old 06-06-2007, 09:35 AM   #5
ChAiNz.2da
Leave Everything to Me!
 
ChAiNz.2da's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Tennessee (USA)
Posts: 6,848
Gimp is great, as is Paint.NET (not to be confused with MS Paint )

Paint.NET has a more Photoshop-ish look, feel and functionality, but since both are free.. choose the one that works best for you

GIMP:
http://www.gimp.org/

Paint.NET
http://www.getpaint.net/index2.html


"Eagles May Soar, But Weasels Don't Get Sucked Into Jet Engines"


| Mods (FF) (DS) | Folding | SWK.com | FB: (LF) (Me) | Steam | The Herd |
ChAiNz.2da is offline   you may: quote & reply,
Old 06-06-2007, 10:26 AM   #6
glovemaster
Now-a-days GroovyCarrot
 
Join Date: Jan 2007
Location: Liverpool, UK
Posts: 697
Current Game: No time for games, sadly
Helpful! 
I use Paint.NET and i find it the best free paint tool i have ever used. Also the most simple, so no "fafing" around trying to see how to set alpha or such.

Here's the link:
http://www.getpaint.net/index2.html
(napped from Chainz's post ^... )


If you're looking for any of the junk I did a few years ago; you can probably still find it all on filefront
glovemaster is offline   you may: quote & reply,
Old 06-06-2007, 10:30 AM   #7
mjpb3
Forumite
 
mjpb3's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Eccentricity
Posts: 632
I primarily use Paint Shop Pro (version 6). I do use PhotoShop sometimes as well, but I prefer PSP to anything else and I've never had any problems making or saving tgas with it. HTH!



.·:*¨¨*:·..·:*¨My Mods¨*:·..·:*¨¨*:·.
Disciple FTW!
There is no canon. There is only Revan.
FYI: I am a girl, and you may call me Janet.
It's all just fun and games until the flying monkeys attack.
mjpb3 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > What Program is needed for 32 bits Tga picture?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:45 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.