lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: add bot problems
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-08-2007, 03:07 PM   #1
relaxcheeze44
Rookie
 
relaxcheeze44's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: in the ether man! Whoa!
Posts: 37
add bot problems

for some reason whenever i play TFFA or CTF in academy, i cant spawn bots. it happens in bot solo mode and on servers. can anyone help me.


"Science without religion is lame, religion without science is blind.
- Albert Einstein

Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate,mischeif, and jealousy.Don't bury your thoughts,put your vision to reality. WAKE UP AND LIVE!!
- Bob Marley
relaxcheeze44 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > add bot problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:11 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.