lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Making Kyle fly
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-08-2007, 11:32 PM   #1
Jedi Senshi
Lurker
 
Jedi Senshi's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4
Question Making Kyle fly

I remember in the other Jedi Knight games that you could use a cheat code to make kyle fly. I however can't find the cheat code in this game that does the same thing. I there one?
Jedi Senshi is offline   you may: quote & reply,
Old 06-08-2007, 11:47 PM   #2
Samuel Dravis
 
Samuel Dravis's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,973
The most flying you can do is with the /noclip command. Use it again to disable (this lets you fly through walls also, so make sure you're out of them before you disable it otherwise you'll get stuck).


"Words are deeds." - Wittgenstein
Samuel Dravis is offline   you may: quote & reply,
Old 06-09-2007, 01:58 AM   #3
Johnpp
Junior Member
 
Johnpp's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Australia, The Place To Be.
Posts: 435
It would be /noclip in Mp, but in SP it would just be "noclip".


Opera user.
IE hater.
JKA player.
DooM player.
Quake 2 player.
Real life player.
Johnpp is offline   you may: quote & reply,
Old 06-09-2007, 11:51 AM   #4
CLONECOMMANDER501
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 369
Cheat codes work in Multiplayer? I never knew that.


CLONECOMMANDER501 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-10-2007, 01:15 AM   #5
Johnpp
Junior Member
 
Johnpp's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Australia, The Place To Be.
Posts: 435
They do if the server map has been /devmapped. If not, cheats are not enabled.


Opera user.
IE hater.
JKA player.
DooM player.
Quake 2 player.
Real life player.
Johnpp is offline   you may: quote & reply,
Old 06-10-2007, 05:31 AM   #6
StefanSchroeder
Lurker
 
Join Date: May 2007
Posts: 4
... And if you hold down the mouse while in no clip mode you zoom across the map. Handy for getting somewhere quickly.
StefanSchroeder is offline   you may: quote & reply,
Old 06-11-2007, 10:27 PM   #7
Jedi Senshi
Lurker
 
Jedi Senshi's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4
Thank you
Jedi Senshi is offline   you may: quote & reply,
Old 06-15-2007, 10:56 PM   #8
CLONECOMMANDER501
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 369
Ya but if you get somewhere glitchy than I aint fixing your computer.


CLONECOMMANDER501 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Making Kyle fly

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:50 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.