lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Dathomir and Kuat - Stucked. What's next?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-10-2007, 07:06 AM   #1
mcramsey
Rookie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 12
Dathomir and Kuat - Stucked. What's next?

When I try to move my fleet into Kuat:

Tyber Zann says "the planet's too hot right now. Infiltrate the Eclipse..."
Nothing happen when I use both Tyber and Urai to the planet.

When try to deploy fleet to Dathomir:

Only for Tyber Zann and Urai. Undercover thingy.
(I already sabotage all of it's ground building with Defilers)

Don't know what to do next.

I've conquered all planets from left (Hoth) till before Dathomir.
As well as Felucia and Maw.
mcramsey is offline   you may: quote & reply,
Old 06-11-2007, 03:09 AM   #2
PoiuyWired
Unregistered User
 
PoiuyWired's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,503
Kuat can not be attacked(but can be corrupted) until really late in the game.

Did you finish the Missions where?

Sometimes dialogue does not pop up instantly, so you have to wait.
PoiuyWired is offline   you may: quote & reply,
Old 06-11-2007, 03:41 AM   #3
mcramsey
Rookie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by PoiuyWired
Kuat can not be attacked(but can be corrupted) until really late in the game.

Did you finish the Missions where?

Sometimes dialogue does not pop up instantly, so you have to wait.
1st of all thanks for replying.

Here's the screenshots of it.
I've conquered all planets...land and space.

Picture 1
From left to right



Picture 2.
Middle planets.
Statements above it was when I deploy fleets on Kuat



Picture 3
Top planets.
Statements above it was when I deploy fleets on Dathomir.


Last edited by mcramsey; 06-11-2007 at 04:06 AM.
mcramsey is offline   you may: quote & reply,
Old 06-12-2007, 06:29 AM   #4
PoiuyWired
Unregistered User
 
PoiuyWired's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,503
Ok, You are still pretty early on in the game.

To tell you thr truth don't worry about Kuat. You are only allowed to go there really really late in the game.

As for Dathomir, well Bring ONLY Zann AND Urai, NO ONE ELSE. I mean, sometimes you might include some sneaky personel w/o looking.

Hint: Make sure you have quite some credits in hand, you would want to bribe some nice walkers after the first step of the game.
PoiuyWired is offline   you may: quote & reply,
Old 06-12-2007, 07:16 AM   #5
mcramsey
Rookie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by PoiuyWired
Ok, You are still pretty early on in the game.

To tell you thr truth don't worry about Kuat. You are only allowed to go there really really late in the game.

As for Dathomir, well Bring ONLY Zann AND Urai, NO ONE ELSE. I mean, sometimes you might include some sneaky personel w/o looking.

Hint: Make sure you have quite some credits in hand, you would want to bribe some nice walkers after the first step of the game.
I got 600,000 credits.
Sad thing is, need to restart the game all over again.
I think it's a glitch.
Some say I click on a update file.
Even after I sabotage the sensor at Dathomir with a Defiler, the statement on top of the screen still appear.
mcramsey is offline   you may: quote & reply,
Old 06-12-2007, 07:47 AM   #6
DarthMaulUK
Guest
 
Posts: n/a
Are you using an old save? Before the 1.1 patch? Sometimes this can corrupt files, also, if you have installed a mod for example. Dont delete your save, just follow those steps first.
  you may: quote & reply,
Old 06-12-2007, 02:38 PM   #7
mcramsey
Rookie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by DarthMaulUK
Are you using an old save? Before the 1.1 patch? Sometimes this can corrupt files, also, if you have installed a mod for example. Dont delete your save, just follow those steps first.
I was using 1.0.0 version.
Then 1.1.
Anyways, I've deleted it all and installed again.
What a damn waste.
mcramsey is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Forces of Corruption > Dathomir and Kuat - Stucked. What's next?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:24 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.