lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Need a little dialog & script help
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-21-2007, 05:27 PM   #1
Master Zionosis
Relax On Air
 
Master Zionosis's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: High In The Sky
Posts: 1,280
Current Game: TR 8: Underworld
Contest winner - Modding 
Need a little dialog & script help

Hey people again, I'm not sure on this.



The above screenshot is an example of what i need to fix.

how can i stop "2" from appearing until "1" has been said.

As i have said in a few other posts i have seemed to have lost my mind the past few days and have forgotten so much about modding, and it is slowly coming back to me, lol.

Thanks in advance.

Master Zionosis is offline   you may: quote & reply,
Old 06-21-2007, 05:37 PM   #2
tk102
Well past expiration date
 
tk102's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5,766
Current Game: Dragon Age: Origins
Forum Veteran Helpful! Notable contributor 
You could do this with a local variable. After consulting stoffe's helpful reference here, it looks like boolean 110 would work alright. So...

In Node 1:
- Set Script #1: a_local_set
- Set Script #1 P1: 110

In Node 2:
- Set Conditional #2: c_local_set
- Set Conditional #2 P1: 110
tk102 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-21-2007, 05:47 PM   #3
Master Zionosis
Relax On Air
 
Master Zionosis's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: High In The Sky
Posts: 1,280
Current Game: TR 8: Underworld
Contest winner - Modding 
WOOOO!!! Thanks TK, it finally works, all the dialog and everything, now i just have to do a play test of the mod up to Bao Dur and then i can release the mod.

Three cheers for tk102!!

Master Zionosis is offline   you may: quote & reply,
Old 06-21-2007, 05:51 PM   #4
tk102
Well past expiration date
 
tk102's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5,766
Current Game: Dragon Age: Origins
Forum Veteran Helpful! Notable contributor 
Thanks MZ. Glad I could help.

Psst:
spoiler:
I can't pretend I remember this stuff off the top of my head. I only remember where to look for the answers.
tk102 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Need a little dialog & script help

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:05 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.