lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Extreme Lag with JA - Need help...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-01-2007, 11:21 PM   #1
{DX}Square
Lurker
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1
Exclamation Extreme Lag with JA - Need help...

Hi all, I wanted to get back into JA and start playing again and right away I have a huge problem. I load into the game which takes around 8 minutes for the first load in for some reason and then the game is incredibly laggy on any graphical setting. Now I can assure you my PC can more than handle JA. Heres my specs:

Time of this report: 7/1/2007, 23:17:02
Operating System: Windows Vista™ Home Basic x64
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: NVIDIA
System Model: AWRDACPI
BIOS: Phoenix - Award BIOS v6.00PG
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ (2 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 4094MB RAM
Page File: 1066MB used, 7291MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 10

---------------
Display Devices
---------------
Card name: NVIDIA GeForce 8800 GTS
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 8800 GTS
DAC type: Integrated RAMDAC
Display Memory: 1371 MB
Dedicated Memory: 604 MB
Shared Memory: 766 MB
Current Mode: 1280 x 1024 (32 bit) (85Hz)
Monitor: Generic PnP Monitor
Driver Name: nvd3dum,nvd3dumx.dll,nvwgf2um,nvwgf2umx.dll
Driver Version: 7.15.0011.5824 (English)
DDI Version: 9Ex
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 4/26/2007 16:17:00, 4669440 bytes
WHQL Logo'd: Yes


I have tried reinstalling it, I have tried updating it, removing all addons and additional pk3's. I have tried running it in administration mode, running it in compatibility mode for XP. All have failed to solve the problem. Is this a Vista 64 bit issue? I am completely stumped anyone out there getting this crap as well?

I have also made sure I have the latest graphics drivers for my 8800 GTS at Nvidia.com. So i know that is all up to date.

-Square
{DX}Square is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > Extreme Lag with JA - Need help...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:42 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.