lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Weird problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-16-2007, 03:31 AM   #1
axel364
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 10
Weird problem

Hello,
I try to integrate mysql in my mod and I compile it on a ubuntu 7.04 i386. The compilation works fine, I tried with my linuxjampded it works fine, I compiled with gcc-3.4, because in 4.1 I remember the bugs like doors disappear and stuff...
So, I put the .so in my host (fpsgameservers), they tell me they use libmysqlclient.so.14 I can't find it in my apt-get so I download a debian package, the compile works fine, but the server is still weird, when I start it with my mod, it freezes, the CPU gets used with 98%, I don't know what happens with the mod and I can't get the log, the server doesnt make a log even when I set g_log and g_logsync 2 or 3...

What do I have to do please ?
Any idea ?
Which package of libmysqlclient-14 do I have to download ?

Thanks.
axel364 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Coding > Weird problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:20 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.