lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Big bug empire at war demo
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-26-2007, 07:12 PM   #1
Darth Mando
Lurker
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1
Question Big bug empire at war demo

I have a problem with runnign the demo. I had no problems to download, nor to intall it. But, when I click start game, it starts, but it doesn't go further than EMpire At war demo and the copyrights at the bottom. I tried may times. And My computer is Ok tu run the demo...

So, i don't understand why it is doing this. I even tried to uninstall it and to download on many different sites, but it did the same stupid thing. the task manager tells me No response.
___________________________________
Darth Mando
Darth Mando is offline   you may: quote & reply,
Old 08-03-2007, 03:43 PM   #2
DarthMaulUK
Guest
 
Posts: n/a
You will need to post some details about your PC. Dxdiag. Most issues can be resolved by updating your graphic card drivers and direct x9c.
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > Empire At War: Demo feedback > Big bug empire at war demo

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:07 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.