lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Error comes up while playing.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-23-2007, 06:40 PM   #1
Zoran
Lurker
 
Zoran's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 3
Question Error comes up while playing.

Hello,

Well I will state my problem. When I am playing the multiplayer version of Jedi Knight Jedi acadamy. Out of no where the game cancels and a error pops up.



Thats a screenshot of the error that poped up.
And yes its in russian, a friend gave me the game.
Also I tried to Patch it, it said to use the original CD, which I do have and use.

Zoran is offline   you may: quote & reply,
Old 08-23-2007, 06:46 PM   #2
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,698
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
Generally that crops up as a result of a NOCD crack.

We only discuss problems with legit copies in these forums, so if you do indeed have a legit copy, we can run over a few other things that could be at fault.

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 08-23-2007, 06:47 PM   #3
Zoran
Lurker
 
Zoran's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by acdcfanbill
Generally that crops up as a result of a NOCD crack.
Please tell me in more detail.


Edit: I do have a "Legit" Copy.
Zoran is offline   you may: quote & reply,
Old 08-26-2007, 01:34 PM   #4
Zoran
Lurker
 
Zoran's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 3
Okay, I fixed the problem myself. Took me awhile.

But I appreciate the help.
Zoran is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > Error comes up while playing.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:33 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.