lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: How do I lay a mine?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-15-2007, 09:31 PM   #1
wecksell
Lurker
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2
How do I lay a mine?

I'm in KOTOR 1, on taris, trying to lay a mine in my duel with Marl, but I can't. I have both plasma and frag mines, and no matter how many times I hit "7" on the keyboard, nothing happens.

The mines in my inventory tell me that they cannot be used or equipped.

What can I do to lay down a mine?

---matt
wecksell is offline   you may: quote & reply,
Old 09-15-2007, 09:42 PM   #2
Ctrl Alt Del
Uncreative User
 
Ctrl Alt Del's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Posts: 3,814
Current Game: Dishonored
Forum Veteran 
Try clicking on the last icon from left to right on inferior part of the screen. Perhaps you'll need to cycle through other stuff, but you'll eventually find the mines.


Inspiration

.Bioshock inspiration.
Ctrl Alt Del is offline   you may: quote & reply,
Old 09-17-2007, 04:28 AM   #3
Canderous_ordo1
Rookie
 
Canderous_ordo1's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: sydney
Posts: 200
but you also need demolitons to lay a mine


IM HERE IF YOU WANT SOMETHING DONE RIGHT

A TRUE WARRIOR IS ONE THAT CAN BEAT IT DOWN EVERY TIME IT RAISES ITS HEAD
Canderous_ordo1 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-17-2007, 06:24 AM   #4
PoiuyWired
Unregistered User
 
PoiuyWired's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,503
Yes, you need some degree of demolition skills for mines to show up. And you need higher skills for the tougher mines. I suggest using that demolition belt for laying mines. You can:
1) swap in demolition belt
2) plant mines
3) equip normal belt again.
PoiuyWired is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Game Discussion > Padawan's Lounge > How do I lay a mine?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:01 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.