lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Help: Can't Make Units Despite Deleting
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-17-2007, 11:50 PM   #1
playerguy07
Lurker
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Question Help: Can't Make Units Despite Deleting

Hi everyone,

I recently bought the Gold Pack and am playing a "equal footing" galactic conquest.

I am on day 30 and cannot build new units anywhere despite having deleted about 5 units. The population counter seems to indicate I have less then the cap. Which number indicates how many you can have? The one on the right or the one on the left?

What could I be doing wrong?

Thanks in advance for any help!
playerguy07 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Galactic Discussion > Help: Can't Make Units Despite Deleting

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:24 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.