lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Vista issues!!!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-20-2007, 03:45 PM   #1
diabloizzle
Lurker
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3
Exclamation Vista issues!!!

I just got a new vista and i have installed swbfII. I could plaly it right after i installed it perfectly-amazing graphics and all. When i shut down the computer and turned it on the next day...i could not play. I could start it and get past the "log in" but when i tried to load a map, it would crash to the desktop with no error message. After i unistalled it and reinstalled it it- it worked fine again. But then when i turned the computer off..it would do the same thing. I think that there are some settings that are being reset. Does anyone know an easy solution..(or ANY solution) to this??

Thanks

Diabloizzle
diabloizzle is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Tech Help > Vista issues!!!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:22 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.