lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: ForceMod III problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-11-2007, 11:35 AM   #1
Tavion
Rookie
 
Tavion's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: The Netherlands
Posts: 120
Current Game: WoW, TFU, Batman
ForceMod III problem

Hey there guys, i got a problem on ForceMod 3; i can't join servers...
Every time i try to join a server the message "Client/Server Game mismatch: ForceMod III V 1.0/ForceMod III V 1.01"
Is anyone having this problem too and know how to fix it,
I would really love to play this online...
Tavion is offline   you may: quote & reply,
Old 11-11-2007, 11:55 AM   #2
ensiform
The Stig
 
ensiform's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Sawtooth Cauldron
Posts: 1,241
Current Game: Borderlands 2
Sounds like you need to update to ForceMod III v 1.01


iojamp project lead / coder
ensiform is offline   you may: quote & reply,
Old 11-12-2007, 09:56 AM   #3
Orj
Rookie
 
Orj's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 83
http://jediknight3.filefront.com/fil...01_Patch;36302


Ap-xmasi keepuna!
Orj is offline   you may: quote & reply,
Old 11-13-2007, 01:09 AM   #4
Tavion
Rookie
 
Tavion's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: The Netherlands
Posts: 120
Current Game: WoW, TFU, Batman
I've updated before, but that did'nt work i see now...
Thanks alot guys!
Tavion is offline   you may: quote & reply,
Old 11-14-2007, 10:49 PM   #5
MyKell
Rookie
 
Join Date: Jun 2004
Location: Dallas, TX
Posts: 25
Be aware of the ForceMod III server you join. Most are RPG and FFA is not the "norm". Also, watch for FM3Advance. These servers run a "edited" version of ForceMod III. The game play is somewhat different.


MyKell
VB.net programmer
www.deseonet.com
MyKell is offline   you may: quote & reply,
Old 11-16-2007, 08:30 AM   #6
TKA-001
I sneer at thee.
 
TKA-001's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,535
Forum Veteran 
I wouldn't bother, FM3 is as dead as a doorknob that's been smashed up in a meat packing facility. Believe me, I know very well.


"There is something going on in time and space, and beyond time and space, which, whether we like it or not, spells duty." -Winston Churchill

"For of all sad words of tongue or pen, The saddest are these: 'It might have been!'" -John Whittier

"Apathy is death." -Kreia
TKA-001 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-17-2007, 10:48 AM   #7
MyKell
Rookie
 
Join Date: Jun 2004
Location: Dallas, TX
Posts: 25
I may have miss spoke on my last post. A FFA and CTF have recently opened. Still TKA-001 makes a valid point.


MyKell
VB.net programmer
www.deseonet.com
MyKell is offline   you may: quote & reply,
Old 11-17-2007, 08:51 PM   #8
Orj
Rookie
 
Orj's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 83
I have seen people on a FFA server. Twice. (Once, it was around a dozen people. The other time, two.)
Mostly it's just RPers who play online.


Ap-xmasi keepuna!
Orj is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > ForceMod III problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:08 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.