lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Funny sound stuff going on...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-04-2007, 06:44 PM   #1
Negative Sun
Death to all but metal!
 
Negative Sun's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jul 2006
Location: Tropical Scotland
Posts: 2,683
Current Game: NWN
Forum Veteran Folder extraordinaire LFN Staff Member Helpful! 
Funny sound stuff going on...

Right I seem to have lost my sound, but only online!!!

I've re-installed flash player since most online sound is played through that on my machine...I'd investigate it a bit further myself but I've just come back from day 6 of an 8 day work marathon (w00t lucky me!) and I've just had the most rubbish day ever so far so if anyone's ever had this before or has any ideas they're more than welcome...

Cheers

Edit: I'm using WinXP SP2 btw, and if you've been around the tech forums before you'll know my compy specs I'm sure, I've got onboard audio with a Realtek AC 97 controller or something...



"I killed a man cause he killed my goat."
Negative Sun is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2007, 08:18 PM   #2
Astrotoy7
A Face from The Past
 
Astrotoy7's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 10,284
Notable contributor Helpful! Folder extraordinaire LFN Staff Member 
so you mean stuff like youtube has no sound ?? But mp3 play fine in winamp/wmp/whatever ???

Is it just FF or does it do it in IE as well... you could have a broken plugin ??

mtfbwya


Asinus asinum fricat

Last edited by Astrotoy7; 12-04-2007 at 08:49 PM.
Astrotoy7 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-05-2007, 06:18 AM   #3
Negative Sun
Death to all but metal!
 
Negative Sun's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jul 2006
Location: Tropical Scotland
Posts: 2,683
Current Game: NWN
Forum Veteran Folder extraordinaire LFN Staff Member Helpful! 
Quote:
Originally Posted by Astrotoy7
so you mean stuff like youtube has no sound ?? But mp3 play fine in winamp/wmp/whatever ???

Is it just FF or does it do it in IE as well... you could have a broken plugin ??

mtfbwya
Yeah everything plays fine on WMP. It's IE as well as FF...it's gone on any kind of video online, youtube and other site.



"I killed a man cause he killed my goat."
Negative Sun is offline   you may: quote & reply,
Old 12-05-2007, 06:33 AM   #4
Negative Sun
Death to all but metal!
 
Negative Sun's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jul 2006
Location: Tropical Scotland
Posts: 2,683
Current Game: NWN
Forum Veteran Folder extraordinaire LFN Staff Member Helpful! 
Hey Negative Sun's Fiancee here, managed to fix it for him.It was something in control panel>sound/audio>audio default device...
See sometimes they just don't listen!!



"I killed a man cause he killed my goat."
Negative Sun is offline   you may: quote & reply,
Old 12-06-2007, 06:00 AM   #5
Astrotoy7
A Face from The Past
 
Astrotoy7's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 10,284
Notable contributor Helpful! Folder extraordinaire LFN Staff Member 
lolz.... maybe you should take over his tech reporter job too Pay's crap though

glad its fixed

mtfbwya


Asinus asinum fricat
Astrotoy7 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-06-2007, 06:45 AM   #6
Negative Sun
Death to all but metal!
 
Negative Sun's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jul 2006
Location: Tropical Scotland
Posts: 2,683
Current Game: NWN
Forum Veteran Folder extraordinaire LFN Staff Member Helpful! 
Quote:
Originally Posted by Astrotoy7
lolz.... maybe you should take over his tech reporter job too Pay's crap though

glad its fixed

mtfbwya

hahaha the only reason I was able to fix it was because NS messed around with it lol. I like to prove a point from time to time

Edit: NS here again, I object!
I never messed around with it and I have proof...somewhere

You giving my job here away Astro? I know I haven't been busy on here lately but that's no reason to fire me Mr Meanie!



"I killed a man cause he killed my goat."

Last edited by Negative Sun; 12-06-2007 at 04:12 PM.
Negative Sun is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Community Discussion > General LFNetwork Forums > General Tech Discussion > Funny sound stuff going on...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:28 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.