lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: no models (characters) in sp
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-15-2007, 08:40 PM   #1
TeeAitsch
Lurker
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4
no models (characters) in sp

Hy everyone!

I just installed JA and i canīt see neither the characters in the movies nor the ones in the game!

I have a WinXP SP 2 PC, 2 GB RAM, Geforce 7900 GS!
TeeAitsch is offline   you may: quote & reply,
Old 12-15-2007, 11:45 PM   #2
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,698
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
Do you have a legal copy and not some downloaded 'rip' version?

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 12-16-2007, 03:37 AM   #3
TeeAitsch
Lurker
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4
I bought the original game about 3 years ago and then i had no problems, but i uninstalled it about 2 years ago and now i wanted do play again but its not working!
TeeAitsch is offline   you may: quote & reply,
Old 12-16-2007, 11:31 AM   #4
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,698
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
do you have the 1.01 update installed?

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 12-16-2007, 01:22 PM   #5
TeeAitsch
Lurker
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4
Yes I do!
TeeAitsch is offline   you may: quote & reply,
Old 12-16-2007, 09:51 PM   #6
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,698
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
well the only other things i can recommend are making sure you have up to date drivers and failing that, re-installing jka.

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 12-17-2007, 04:29 AM   #7
TeeAitsch
Lurker
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4
I already tried that but itīs still not working!
TeeAitsch is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > no models (characters) in sp

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:19 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.