lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: my Friends cannot connect to my servers, why?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-17-2008, 08:50 AM   #1
{GF}lead-menace
Rookie
 
{GF}lead-menace's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 59
my Friends cannot connect to my servers, why?

I don't know why, just reply and ask me anything and I can ansewer to help


{GF}lead-menace is offline   you may: quote & reply,
Old 02-28-2008, 08:23 AM   #2
TripHammer
Junior Member
 
TripHammer's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Boston, MA USA!!! XFIRE: triphammer666
Posts: 314
Are you asking for help? or offering it? Do you have the problem?

Can your friends "see" the server in the online list and they just can't join it?


TripHammer is offline   you may: quote & reply,
Old 02-29-2008, 09:03 AM   #3
{GF}lead-menace
Rookie
 
{GF}lead-menace's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 59
oh yeah sorry yes I am the one that has the problem, my friends cannot even see the server in the list


{GF}lead-menace is offline   you may: quote & reply,
Old 02-29-2008, 02:39 PM   #4
TripHammer
Junior Member
 
TripHammer's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Boston, MA USA!!! XFIRE: triphammer666
Posts: 314
You need to make sure you're running the same server version as your friends are playing. If you're running the server manager for 1.0 and they have the 1.1 game installed.. they won't see your server. make sure your server is running on the internet and not set for a LAN. I'd also make sure your firewall isn't blocking your server or their connections.


TripHammer is offline   you may: quote & reply,
Old 03-01-2008, 08:34 AM   #5
{GF}lead-menace
Rookie
 
{GF}lead-menace's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 59
ok so also, would a wirless internet connection have anythign to do with it?


{GF}lead-menace is offline   you may: quote & reply,
Old 03-01-2008, 09:47 AM   #6
TripHammer
Junior Member
 
TripHammer's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Boston, MA USA!!! XFIRE: triphammer666
Posts: 314
It shouldn't matter that you have wireless internet... but it will matter if you've got a seperate firewall for the router. You usually have to go into the router configurations and clear the ports for server and game use or just DMZ the line your server is on. DMZ= Demilitarized Zone.. or clearing all the ports on an internet line. It's usually a configuration setting for routers for specifically clearing lines for server use. It'll be in your router docs. Each router is different so I can't be any more detailed than that.


TripHammer is offline   you may: quote & reply,
Old 03-02-2008, 02:57 PM   #7
{GF}lead-menace
Rookie
 
{GF}lead-menace's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 59
ok thanx I will be trying some of these out, can I PM you this weekend anytime, because that is when I will be setting it up and any other help I will need pretty much imediatly


{GF}lead-menace is offline   you may: quote & reply,
Old 03-03-2008, 11:10 AM   #8
TripHammer
Junior Member
 
TripHammer's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Boston, MA USA!!! XFIRE: triphammer666
Posts: 314
Hit me up on Xfire.. I'll help you out anyway I can.


TripHammer is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Tech Help > my Friends cannot connect to my servers, why?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:07 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.