lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: [KOTOR] Warp
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-21-2008, 06:46 PM   #1
Master_Crush
Rookie
 
Master_Crush's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Currently observing Gordon Freeman as he attempts to reach the Borialis
Posts: 195
[KOTOR] Warp

Does anyone have a Warping Armband?

Or something that will let me warp to different parts of the game?


Master_Crush is offline   you may: quote & reply,
Old 03-21-2008, 07:02 PM   #2
HdVaderII
I am le sad.
 
HdVaderII's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Space. The final frontier.
Posts: 615
Current Game: Dark Forces. Yeah.
use the "warp" cheat in the console.
to find what module you are in, you use the cheat "whereami"
That should give you coordinates and above them, a numerical/alfebetical module name.
Something like "m42aa"
Then, in the console you type warp whateveryougotforthewhereamicheat


Are you one of those poor Macintosh gamers that are in the possession of Empire at War, yet because of the scarcity of Mac players out there you have nobody to play against? If you are, PM me if you want to set up a game.
HdVaderII is offline   you may: quote & reply,
Old 03-21-2008, 08:10 PM   #3
Stream
Damn...
 
Stream's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: On your hard drive.
Posts: 469
Current Game: Fable 3
Helpful! LFN Staff Member 
Why would he want to warp to the same area that he's already in?

Here's a list of the modules in K1 and in case you want it, here's the list of modules for TSL.

--Stream

Stream is offline   you may: quote & reply,
Old 03-21-2008, 08:25 PM   #4
HdVaderII
I am le sad.
 
HdVaderII's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Space. The final frontier.
Posts: 615
Current Game: Dark Forces. Yeah.
No, use that to find the name of the module if he want's to come back. I was just giving him the basics of using the warp command.


Are you one of those poor Macintosh gamers that are in the possession of Empire at War, yet because of the scarcity of Mac players out there you have nobody to play against? If you are, PM me if you want to set up a game.
HdVaderII is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Modding requests > [KOTOR] Warp

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:32 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.