lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: BBO 1.8 trouble
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-24-2008, 11:12 AM   #1
{GF}lead-menace
Rookie
 
{GF}lead-menace's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 59
BBO 1.8 trouble

Ok so I am using Windows Vista home I believe, and I downloaded 1.8, the one from gamespot.

After entering all the info I wanted to use, I hit start, and the window comees up saying loading, but then it closes, and comes back up again, and closes again.

It does this on and on until I hit stop on the server manager, is it my firewall maybe, if it is what ports do I have to open?

Also when I try to edit the Auto Announcments and banned words, it tells me that it cannot find the target or omthing like that, is that vista?

(BTW I am useing an imported setup that I grabed from my other computer, long story short the computer I got it off of cannot run it)


{GF}lead-menace is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Server Administration > BBO 1.8 trouble

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:35 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.