lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Empire at War: Forces of Corruption won't play
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-21-2008, 10:47 PM   #1
Lulian
Lurker
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
Empire at War: Forces of Corruption won't play

This is an interesting change. Not too long ago, I bought a replacement Star Wars: Empire at War disk to replace my former game, which I gave to a friend as a present. I've bought Forces of Corruption on the day it was released, and has worked fine before.

Now that I have Empire at War on my computer again, I run up Forces of Corruption so I may play it, the expansion. The installation goes well. The game updates Empire at War for me, which is required. When it is finished, I restart my computer. Computer is finished rebooting, I attempt to play Forces of Corruption; After a few moments of the game attempting to read the disk, I get this.

" SWEAW FOC: Original disk could not be found or authenticated. "

Original disk? This is the original disk. Cannot be found? Maybe it is damaged?

Thanks in advance.
Lulian is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > Empire at War: Forces of Corruption won't play

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:39 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.