lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Saber Problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-22-2008, 08:33 PM   #1
Hakurei
Lurker
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1
Saber Problem

Well, I downloaded the newest version of OJP (0.1.1) and my lightsaber (And others') is kinda messed up. Anybody know what to do?
See here:

Lightsaber

Deleted my old OJP version too.
btw the loading screen is the base jka one.
Hakurei is offline   you may: quote & reply,
Old 01-23-2008, 01:44 AM   #2
Alec{zacool}
Rookie
 
Alec{zacool}'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Home
Posts: 37
Quote:
Originally Posted by Hakurei
Well, I downloaded the newest version of OJP (0.1.1) and my lightsaber (And others') is kinda messed up. Anybody know what to do?
See here:

Lightsaber

Deleted my old OJP version too.
btw the loading screen is the base jka one.

Yeah, it does that for me, but the loading screen is different for me.

EDIT: The RGB Sabers work though.

Last edited by Alec{zacool}; 01-23-2008 at 03:08 AM.
Alec{zacool} is offline   you may: quote & reply,
Old 01-23-2008, 03:59 AM   #3
Maxstate
I forgot.... what?
 
Maxstate's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ;o ;p :eek:
Posts: 2,090
Make sure you've deleted all of your old files and be sure to go into OJP via the OJP.bat and not via Jamp, xfire or ASE.

Maxstate is offline   you may: quote & reply,
Old 01-23-2008, 04:44 AM   #4
Alec{zacool}
Rookie
 
Alec{zacool}'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Home
Posts: 37
Quote:
Originally Posted by Maxstate
Make sure you've deleted all of your old files and be sure to go into OJP via the OJP.bat and not via Jamp, xfire or ASE.
Does that include all the .NAV files and all that? Completely delete the folder and start over?
Alec{zacool} is offline   you may: quote & reply,
Old 01-23-2008, 07:11 AM   #5
UDM
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 922
Where did you dl your ojp? If you got it from the thread that jrhockney posted (which links to the filefront page), that one's screwy

I'm going to send the team my updated UI files this weekend, which will resolve any outstanding issues with the main menu/splash screen
UDM is offline   you may: quote & reply,
Old 01-23-2008, 08:09 AM   #6
Maxstate
I forgot.... what?
 
Maxstate's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ;o ;p :eek:
Posts: 2,090
http://rapidshare.com/files/81640759...anced.exe.html
Get it from here, uploaded by tanq0rexe. Next time guys, try www.mediafire.com.

In your folder you should have assorted .cfg files, .txt's (or docs), one or two .bat files and 2 pk3's entitled enhancedstuff and enhanceddlls. What you do when you install a new version is remove both of the enhancedstuff and dlls completely, just click and press shift delete. Do this to all of your old pk3's and then install the new OJP.

Use the runojpenhanced.bat to run the game (it's usually in gamedata).

Maxstate is offline   you may: quote & reply,
Old 01-23-2008, 05:42 PM   #7
Alec{zacool}
Rookie
 
Alec{zacool}'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Home
Posts: 37
Quote:
Originally Posted by Maxstate
http://rapidshare.com/files/81640759...anced.exe.html
Get it from here, uploaded by tanq0rexe. Next time guys, try www.mediafire.com.

In your folder you should have assorted .cfg files, .txt's (or docs), one or two .bat files and 2 pk3's entitled enhancedstuff and enhanceddlls. What you do when you install a new version is remove both of the enhancedstuff and dlls completely, just click and press shift delete. Do this to all of your old pk3's and then install the new OJP.

Use the runojpenhanced.bat to run the game (it's usually in gamedata).
Thanks Max, I love it with proper sabers!
Alec{zacool} is offline   you may: quote & reply,
Old 01-24-2008, 08:01 AM   #8
Maxstate
I forgot.... what?
 
Maxstate's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ;o ;p :eek:
Posts: 2,090
Try CG_Moviesabertype 1 through 5, be sure to take a regular coloured saber (no RGB) :d

Maxstate is offline   you may: quote & reply,
Old 02-03-2008, 07:00 PM   #9
Elyk
Lurker
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 5
I'm having the same problem and it seems to only be with the cg_moviesabertype settings 1-3. 0 works fine as Raven's default and 4 and 5 work as well (RGB too).

Also there isn't a catch for if the user enters a number over 5. I wasn't sure how many there were and went over 5 and you get invisible blades that trail a little bit when you swing.

Also, I'm not noticing a difference when changing the menu option for SFX Sabers between on and off. I was thinking that off meant it would activate Raven's default sabers but as far as I can tell it never changes anything.

I've just been using 4 to avoid the problem and the sabers look great. Thanks to all for the hard work that's gone into this. It really shows.
Elyk is offline   you may: quote & reply,
Old 02-05-2008, 10:17 AM   #10
Dex Dakari
Rookie
 
Dex Dakari's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 16
Quote:
Originally Posted by Maxstate
http://rapidshare.com/files/81640759...anced.exe.html
Get it from here, uploaded by tanq0rexe. Next time guys, try www.mediafire.com.

In your folder you should have assorted .cfg files, .txt's (or docs), one or two .bat files and 2 pk3's entitled enhancedstuff and enhanceddlls. What you do when you install a new version is remove both of the enhancedstuff and dlls completely, just click and press shift delete. Do this to all of your old pk3's and then install the new OJP.

Use the runojpenhanced.bat to run the game (it's usually in gamedata).
Can i actually trust rapidshare?

it asks me to select dl with cogent or something, should i just press yes?
Dex Dakari is offline   you may: quote & reply,
Old 02-05-2008, 10:19 AM   #11
Maxstate
I forgot.... what?
 
Maxstate's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ;o ;p :eek:
Posts: 2,090
That one is old already, get the ones from my sig, true and tested.

BYAAAAAAAH

Maxstate is offline   you may: quote & reply,
Old 05-08-2008, 12:35 AM   #12
Shao_X
 
Shao_X's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto, ON
Posts: 59
A friend of mine just installed JKA on a brand new computer, downloaded OJP from this link, and is still having the saber problem specified in the first post of this thread. How is this fixed?


Follow the virtues of your heart

Shao_X is offline   you may: quote & reply,
Old 05-08-2008, 02:37 AM   #13
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
Did they patch the game with JKA 1.01?


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Community > Hosted Forums > Open Jedi Project (OJP) > Saber Problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:57 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.