lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Cheat trouble
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-04-2008, 06:01 PM   #1
dinodr_neil
Lurker
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Angry Cheat trouble

Anyone else have any trouble with the cheats? I changed the .ini file, but the cheat box still will not come up.
dinodr_neil is offline   you may:
Old 07-04-2008, 06:09 PM   #2
Da_man
CHEATER (Apparently)
 
Da_man's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sunny Arizona
Posts: 1,173
Current Game: Team Fortress 2
I don't think this should go in the Kotor Tool area, but whatever.

The cheat box is invisible in TSL (KoToR 2), so have to be able to type blind to do it. If it's not shoing up Kotor 1, then I guess you misspelled it.


Last edited by Da_man; 07-04-2008 at 09:55 PM.
Da_man is offline   you may:
Old 07-04-2008, 08:40 PM   #3
dinodr_neil
Lurker
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
It is Kotor 1 so it should be visible. It is a little difficult to test my mods if the cheat is not working. I have checked and rechecked the spelling and it is correct. I believe that I may be haveing trouble because I am useing Vista and a NvIdia GeForce 8800. The scan claims these are not compatable with the game. It seams to run fine though.
dinodr_neil is offline   you may:
Old 07-04-2008, 09:59 PM   #4
Da_man
CHEATER (Apparently)
 
Da_man's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sunny Arizona
Posts: 1,173
Current Game: Team Fortress 2
Hmm...I don't think the graphics card or the OS would interfere with the cheat display, but it's entirely possible.
Da_man is offline   you may:
Old 07-04-2008, 11:39 PM   #5
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,292
This thread has nothing to do with Kotor tool. Please continues the discussion here: http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=119128 or here. Normally when the cheats don't work, it is due to your keyboard's language settings.
Darth333 is offline   you may:
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Game Discussion > Padawan's Lounge > Cheat trouble

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:55 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.