lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Gmax and NWmax problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-21-2008, 09:31 AM   #1
Istorian
Junior Member
 
Istorian's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Back at LF
Posts: 378
Helpful! 
Gmax and NWmax problem

Hello, people.

I'm having problems both with gmax and NWmax in my PC.

Gmax: I've downloaded it, but when I click on the gmax12.exe file my computer restarts automatically. In other words, I can't even setup this thing!!

NWmax: I've downloaded it and installed it in my hard disk, but when I click on the NWmax icon to run the tool, nothing happens. I can only see a NWmax icon between the language icon and the hour in the taskbar.

Any help is truly appreciated!! Thanks in advance!

Istorian is offline   you may: quote & reply,
Old 07-21-2008, 09:38 AM   #2
Inyri
The Magical Malefactor
 
Inyri's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Chicago
Posts: 2,505
Current Game: Mass Effect 3
Veteran Modder Forum Veteran Helpful! Contest winner - Fan Fiction 
NWMax is a plugin for gmax so it won't do anything if you don't have gmax installed.

Inyri is offline   you may: quote & reply,
Old 07-21-2008, 09:46 AM   #3
Istorian
Junior Member
 
Istorian's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Back at LF
Posts: 378
Helpful! 
Well, I have two PCs. One with internet connection but without KotOR or TSL, and one with the game installed, but without internet connection. Gmax doesn't install in the second one, while it does install in the first one. Now, I have in this computer gmax, but the problem with NWmax still remains. Can you propose something?

Istorian is offline   you may: quote & reply,
Old 07-21-2008, 09:48 AM   #4
Inyri
The Magical Malefactor
 
Inyri's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Chicago
Posts: 2,505
Current Game: Mass Effect 3
Veteran Modder Forum Veteran Helpful! Contest winner - Fan Fiction 
I have very limited experience with using NWMax with gmax, since I model primarily with 3DS Max, but if you open gmax itself you can probably manually load NWMax instead of trying to run it from the shortcut.

Inyri is offline   you may: quote & reply,
Old 07-21-2008, 09:55 AM   #5
Istorian
Junior Member
 
Istorian's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Back at LF
Posts: 378
Helpful! 
Ok, thanks Inyri!! The NWmax problem is solved, but the gmax problem still remains...When I click on the gmax12.exe file my computer restarts automatically. I can't even setup gmax in the other PC.

Istorian is offline   you may: quote & reply,
Old 07-21-2008, 09:57 AM   #6
Inyri
The Magical Malefactor
 
Inyri's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Chicago
Posts: 2,505
Current Game: Mass Effect 3
Veteran Modder Forum Veteran Helpful! Contest winner - Fan Fiction 
Best advice I can give there is to delete your installer and re-download it (maybe from a different site -- where did you download it from?). Beyond that you'll have to wait for someone more techy to come help you. Not my area of expertise.

Inyri is offline   you may: quote & reply,
Old 07-21-2008, 10:08 AM   #7
Istorian
Junior Member
 
Istorian's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Back at LF
Posts: 378
Helpful! 
The problem I have now with gmax is in the PC without internet. I download gmax from the other PC, and transfer it via USB. But the problem remains....

Istorian is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > T3-M4's Astromech Droid Center > Gmax and NWmax problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:34 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.