lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: ok I know this will sound really stupid but...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-15-2008, 11:00 PM   #1
{GF}lead-menace
Rookie
 
{GF}lead-menace's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 59
ok I know this will sound really stupid but...

I recently installed the game again because last time didn't install properly, my xfire couldn't utilize it correctly, so I reinstalled it but somehting went wrong, I had restarted it and everything I thought but, now when I try to patch the game to 1.1 it tells me that it's already patched yet everytime I go in multiplayer it is on 1.0, is there someway somene can send the files it insalls to me so I can put them in manualy, plz, my xfire is "gamingfront" thx, would really appreciate it


{GF}lead-menace is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Tech Help > ok I know this will sound really stupid but...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:16 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.