lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Episode 1 racer patch problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-31-2008, 04:15 PM   #1
Ping
Elementary.
 
Ping's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Brussels
Posts: 781
Roleplayer 
Question Episode 1 racer patch problem

First post so here it goes.


I've tried downloading the patch for Episode 1 Racer, but every time I try it says "Download failed since ILForce.2 was not found" (I'm not sure if that's the exact name of the file it couldn't find). When the message popped up, I looked for the file it couldn't find, but when I looked the file was there, but wasn't detected

Someone please help!
Ping is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Star Wars Classic Gaming > 1. The HuB > The Cantina! > Episode 1 racer patch problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:19 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.