lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Vista Issue
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-11-2008, 02:11 AM   #1
thraex
Lurker
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
Vista Issue

Hello everyone, I'm new to the forum, and posting because of a problem I have with Vista and Jedi Academy. Basically, I've had the game for over three years, and it ran fine on my old computer, which used XP. Now I've bought a new laptop, which comes with Vista. The problem is that when the game starts, all I get is a black screen. I can hear the audio just fine, and apparently moving my mouse affects the main menu, but I can't see anything. I have up to date drivers, I've tried deleting jampconfig.cfg, and I've also tried running the game as administrator with XP Sevice Pack 2, but nothing I do changes anything. I would greatly appreciate any help in solving this problem.

P.S. Here's the general system info, my card is the Intel 945gm, which I know from experience is very weak and might be the problem.

------------------
System Information
------------------
Time of this report: 10/10/2008, 23:06:41
Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.080425-1930)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Gateway
System Model: ML6703
BIOS: Rev 1.0
Processor: Genuine Intel(R) CPU T2060 @ 1.60GHz (2 CPUs), ~1.6GHz
Memory: 1014MB RAM
Page File: 938MB used, 1352MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 10
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 6.00.6001.18000 32bit Unicode

EDIT: Hey, I've been working on it a couple days now with very little success. Setting a combination of the administrator compatibility settings makes the cursor appears, but nothing else. Setting cpu affinity to just one didn't help at all. The one thing that did work was the program GLDirect (as a trial), which apparently forces the game to use DirectX instead of OpenGL, and the game worked albeit with minimum graphical settings. The only problems with that are that GLDirect costs money to buy, which I don't want to pay, and that the game only worked once, and from then on every time I tried to use the game with the GLDirect installed I would get a white (rather than black) screen with sounds but no visuals. I'm so far hopeless, anyone care to help?

Last edited by thraex; 10-13-2008 at 02:02 AM.
thraex is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > Vista Issue

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:22 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.