lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Jedi Knight: "Special effects" have no colors.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-12-2008, 06:48 PM   #1
Pheener
Lurker
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 2
Jedi Knight: "Special effects" have no colors.

I just reinstalled JKII for the first time in a year or so and noticed a pretty significant and unsolvable problem.

All the non-sprite special effects in the game (blaster fire, particles, etc.) are completely black or grayish while in 3d accelerated mode. Normally it would be livable, but it's hard to dodge gray blaster fire in gray corridors. I've tried most of the "general" solutions I've seen on the forum. I've tried version 1 and 1.01, and the unofficial patches, compatibility modes, and the Patch Commander.

I'm not sure what else to try at this point. If I hadn't played the game perfectly on XP a year ago, I'd be okay with playing in software mode, but it's annoying to say the least. Any ideas? Thanks.
Pheener is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Knight / MotS > Jedi Knight: "Special effects" have no colors.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:44 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.