lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: weird error message??
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-30-2008, 07:26 AM   #1
Dark_Exodius
Lurker
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 6
Angry weird error message??

WARNING: Couldn't find image for shader console

------- sound initialization -------
Initializing DirectSound
locked hardware. ok
WARNING: Couldn't find image for shader menu/new/crosshairb
WARNING: Couldn't find image for shader menu/art/unknownmap
menu file not found: ui/menus.txt, using default
----- CL_Shutdown -----
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
default menu file not found: ui/menus.txt, unable to continue!


any clue any one ?? i got the other issues fixed but this one i cant find any info on any where.
Dark_Exodius is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > weird error message??

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:32 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.