lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: [TSL]Dialouge Dosent Trigger Telos
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-05-2008, 05:53 PM   #1
HK-42
HK47+Marvin=
 
HK-42's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: The Unknown Regions
Posts: 2,040
Current Game: AssassinsCreed,kotor
Hot Topic Starter 
[TSL]Dialouge Dosent Trigger Telos

Alright Im having yet another problem this time for telos in TSL. I have arrived on Telos been arressted by the tsf and talked with the ithorians. Now Im trying to escort their droid to them.

When I enter the Dock I run up to the 3 People and automatic dialouge is suppose to happen then you fight some droids.(i belive.) The dialouge does not fire and I can Talk to the people but all they say is, Hello Sir, Please dont harm the droid and I am a Droid.....

Is there anyway I can skip telos or force the dialouge to start?

Mods to do with Telos: Dark Apprentice Holowan Consortium makes bastila appear.

After I couldnt talk to droid I tried This Mod but i couldnt get it to work.

Anyideas? Thanks

EDIT: Solved Thanks Everybody who helped(Star Admiral)


Last edited by HK-42; 11-06-2008 at 10:44 PM.
HK-42 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2008, 07:54 PM   #2
Star Admiral
N7 Commando
 
Star Admiral's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Omega 4 Relay
Posts: 656
Current Game: Mass Effect 2
Folder extraordinaire Helpful! 
What other mods are you using? I've used the Dark Apprentice Holowan Consortium twice already and did not experience any troubles, so I doubt that it is responsible for the problem.

Do you have a savegame before you arrive at Citadel Station? You could try reloading the game from there and see if it works. In any case, you'll need to do that if you want to use the Skip Telos mod, as I believe it only works if you haven't done any missions yet on Telos.

- Star Admiral
Star Admiral is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2008, 09:50 PM   #3
HK-42
HK47+Marvin=
 
HK-42's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: The Unknown Regions
Posts: 2,040
Current Game: AssassinsCreed,kotor
Hot Topic Starter 
Just skip peragus I dont like the beginning of the game

the rest of my mods are armour mods and the jedi temple droid planet, some tomb, TSL Unrestored Content, but none of these deal with Telos...

I might try and make a new game

HK-42 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2008, 11:38 PM   #4
Star Admiral
N7 Commando
 
Star Admiral's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Omega 4 Relay
Posts: 656
Current Game: Mass Effect 2
Folder extraordinaire Helpful! 
I haven't used Skip Peragus, so I don't know if it causes bugs. What I do know is that the TSL Restored Content mod does have some bugs in it which may cause the problem. I've used it twice, and both times the problem surfaced on Nar Shaddaa and the end-game sequence in the rebuilt Jedi Enclave on Dantooine. If you restart the game, try it without the Restored Content mod.

If you like, you can PM me your savegame. I can try to advance the plot using KSE's quest editor. Or you can do it yourself, but make sure to backup your game in case something goes wrong.
Star Admiral is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2008, 11:56 PM   #5
HK-42
HK47+Marvin=
 
HK-42's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: The Unknown Regions
Posts: 2,040
Current Game: AssassinsCreed,kotor
Hot Topic Starter 
Quote:
Originally Posted by Star Admiral View Post
I haven't used Skip Peragus, so I don't know if it causes bugs. What I do know is that the TSL Restored Content mod does have some bugs in it which may cause the problem. I've used it twice, and both times the problem surfaced on Nar Shaddaa and the end-game sequence in the rebuilt Jedi Enclave on Dantooine. If you restart the game, try it without the Restored Content mod.

If you like, you can PM me your savegame. I can try to advance the plot using KSE's quest editor. Or you can do it yourself, but make sure to backup your game in case something goes wrong.
Alright Ill PM you the save, I never got KSE quest editor to work much just the other stuff. Thanks =)

HK-42 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-09-2009, 03:55 PM   #6
xias000
Lurker
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
never mind, found a way around the problem.

Last edited by xias000; 11-11-2009 at 09:15 AM.
xias000 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Game Discussion > Padawan's Lounge > [TSL]Dialouge Dosent Trigger Telos

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:28 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.