lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Annoying Sound Glitch
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-18-2009, 02:29 PM   #1
Orj
Rookie
 
Orj's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 83
Annoying Sound Glitch

In singleplayer, whenever I attack, the sound of the weapon firing or lightsaber swinging is delayed by a little under a second. This affects infantry, jedi, vehicles, starfighters, and turrets. All the other sound effects work properly.

I have not tried multiplayer.

I have fully reinstalled the game twice, to no avail.

I'm using Windows XP with Realtek High Definition Audio.

Anything I can try?


Ap-xmasi keepuna!
Orj is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Tech Help > Annoying Sound Glitch

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:27 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.