lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Technical Difficulities...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-18-2009, 05:58 PM   #1
Ferc Kast
Modder
 
Ferc Kast's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Tython
Posts: 1,586
Current Game: SWTOR
Helpful! Forum Veteran Contest winner - Fan Fiction Veteran Modder 
Exclamation Technical Difficulities...

I have tried all day to get on to these forums. All it shows for me is a blank page with the LF icon. I've done all I could think of in hopes to fix it. In the end, I resorted to a proxy browser to post this.


So, how can I possibly enable LucasForums on my computer again without a proxy? (Sorry if this was posted in the wrong section, but it seemed like the appropriate place.)

Ferc Kast is offline   you may: quote & reply,
Old 02-18-2009, 06:01 PM   #2
Mav
8-Bit Code Monkey
 
Mav's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: A House
Posts: 4,043
Current Game: SWTOR
Was this a recent change? Have you been able to get on to LF fine before today? Because AFAIK LF has been up all day, at least within the last few hours I've been here.


"Women are like sunsets… they’re beautiful, but there will be a different one tomorrow." - Gilder
Mav is offline   you may: quote & reply,
Old 02-18-2009, 06:06 PM   #3
Ferc Kast
Modder
 
Ferc Kast's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Tython
Posts: 1,586
Current Game: SWTOR
Helpful! Forum Veteran Contest winner - Fan Fiction Veteran Modder 
Quote:
Originally Posted by maverick187 View Post
Was this a recent change? Have you been able to get on to LF fine before today? Because AFAIK LF has been up all day, at least within the last few hours I've been here.
It's only been today that it's been acting up for me. In fact, I was on LF last night shortly before I went to bed.

Ferc Kast is offline   you may: quote & reply,
Old 02-18-2009, 06:13 PM   #4
Mav
8-Bit Code Monkey
 
Mav's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: A House
Posts: 4,043
Current Game: SWTOR
Ok, well I'm quite possibly the furthest thing from a computer expert and this has never happened to me, but when something's wonky I usually just system restore and see if it helps at all. Maybe someone that actually knows something can come offer you better advice, sorry


"Women are like sunsets… they’re beautiful, but there will be a different one tomorrow." - Gilder
Mav is offline   you may: quote & reply,
Old 02-18-2009, 06:17 PM   #5
Stream
Damn...
 
Stream's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: On your hard drive.
Posts: 469
Current Game: Fable 3
Helpful! LFN Staff Member 
Have you tried a different browser? That might be the problem - If not, and Marius can confirm this, I often find that a hammer works - preferably a seven pounder with a handle so you can get a good old swing.

--Stream

Stream is offline   you may: quote & reply,
Old 02-18-2009, 06:26 PM   #6
Ferc Kast
Modder
 
Ferc Kast's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Tython
Posts: 1,586
Current Game: SWTOR
Helpful! Forum Veteran Contest winner - Fan Fiction Veteran Modder 
After d/l'ing and running GoogleChrome, it seems my problems are gone (until I try to get it to work on FireFox again, that is). Thanks for the help.

Ferc Kast is offline   you may: quote & reply,
Old 02-18-2009, 06:38 PM   #7
matt--
Network Un-exploder
 
matt--'s Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: May 2001
Posts: 3,573
LFN Staff Member Notable contributor 
Trying clearing the cache. What firefox version are you running?


LFNetwork and LucasForums.com
matt at lfnetwork dot com
matt-- is offline   you may: quote & reply,
Old 02-18-2009, 06:41 PM   #8
Ferc Kast
Modder
 
Ferc Kast's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Tython
Posts: 1,586
Current Game: SWTOR
Helpful! Forum Veteran Contest winner - Fan Fiction Veteran Modder 
Quote:
Originally Posted by matt-- View Post
Trying clearing the cache. What firefox version are you running?
I cleared that among every other option FireFox let me. I use FireFox version 3.0.6


EDIT: Well, my FireFox seems to be liking LucasForums again.


Last edited by Ferc Kast; 02-18-2009 at 08:55 PM.
Ferc Kast is offline   you may: quote & reply,
Old 02-18-2009, 06:43 PM   #9
Astor
It's Thornhill!
 
Astor's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Mar 2008
Location: Warwickshire, UK
Posts: 3,632
Current Game: The Old Republic
LFN Staff Member Forum Veteran Helpful! 
Quote:
Originally Posted by Ferc Kast View Post
I cleared that among every other option FireFox let me. I use FireFox version 3.0.6
It doesn't seem to be a FireFox related problem - I've had no problems when I logged onto the site using it about ten minutes ago.






Astor is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Forum Help & Feedback Center > Technical Difficulities...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:24 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.