lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Installation Problems
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-18-2008, 09:20 AM   #1
gbev44
Lurker
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
Installation Problems

I'm new here and can't find my answer. Sorry if this has been posted before...When I try to run the game (Windows XP with all updated service packs) after installation I get this message. (I've run the game on my system before, but I've just recently put it back on my system after a year or so.)

: v1.0.1.0 win-x86 Oct 24 2003
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets3.pk3 (16 files)
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets2.pk3 (62 files)
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets1.pk3 (8320 files)
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets0.pk3 (15346 files)
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData/base

----------------------
23744 files in pk3 files
execing mpdefault.cfg
couldn't exec jampconfig.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
...detecting CPU, found Intel Pentium IV

------- Input Initialization -------
Skipping check for DirectInput
Joystick is not active.
------------------------------------
...initializing QGL
succeeded
...setting mode 4: 800 600 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (4)
...setting mode 3: 640 480 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Anyone know what I can do?
gbev44 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-27-2009, 06:18 PM   #2
Parfocal
Lurker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 3
**OLD POST**

Sorry, no answer given on this one. Maybe, one day, someone will search for a solution and wind up here...

I think this is because your graphics card doesn't support OpenGL, or maybe the OpenGL drivers aren't installed properly. Too bad we can't test it.

More info in this thread: http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=82406

Last edited by Parfocal; 02-27-2009 at 09:13 PM.
Parfocal is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > Installation Problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:26 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.