lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Shadows of the Empire issues
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-13-2009, 01:49 PM   #1
Kaal-Jhyy
Lurker
 
Kaal-Jhyy's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 8
Shadows of the Empire issues

Hi there ^^
First, sorry if I'm not posting in the right place, I haven't found SOTE-dedicated forum.

I have serious troubles to play SOTE: in game, I only see the ground and the sky, all others elements are simply invisible. It seems that others have experienced the same trouble, but I haven't found yet a solution.

I'm running on XP with an ATI HD2600 Pro (btw thanks to Reimar for the XWA fix, it runs like a charm now ^^).
Kaal-Jhyy is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > XWingAlliance.net > 2. Star Wars > SW Games > Shadows of the Empire issues

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:02 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.