lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Appearance 2DA and UTI Question
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-28-2009, 08:39 PM   #1
Darth Leo
Rookie
 
Darth Leo's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 25
Question Appearance 2DA and UTI Question

I added a row to the appearance 2DA. I wanted to use the new entry as a reference for a disguise (ex. unique_darth_revan). However, the new row doesn't show up in the UTI editor. Is it possible to make the new row show up? If so, how?



Last edited by Darth Leo; 04-21-2009 at 09:47 PM.
Darth Leo is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2009, 08:43 PM   #2
Canderis
Mercenary
 
Canderis's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Unknown
Posts: 2,504
Current Game: Skyrim
Veteran Modder Helpful! 
I dont think you can. What you can do is DL the KGFF editor from SWK.com and load the utc in and in the property field for the disguise property you change the number its currently at to the row number in the .2da file.




Canderis is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2009, 08:47 PM   #3
TriggerGod
Senior Member
 
TriggerGod's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: hiding
Posts: 2,415
Helpful! 
If you saved your appearance file in your Override folder, open up KTool, click the Tools button, click options, go into the Other tab, and check the button that says "Look in Game's Override folder for 2DA files"
TriggerGod is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2009, 09:14 PM   #4
Darth Leo
Rookie
 
Darth Leo's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 25
Thanks, I got it to work with the SWK.com GFF Editor.

Edit: The texture isn't coming through. The model is the Darth Revan model (N_DarthRevan). I have a different texture set in "texa" (which is called N_DarthRevanG) but the default texture (N_DarthRevan) is still being used.

Last edited by Darth Leo; 03-28-2009 at 10:01 PM.
Darth Leo is offline   you may: quote & reply,
Old 03-29-2009, 06:26 AM   #5
DarthYuugi
Rookie
 
DarthYuugi's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: In My House
Posts: 156
Current Game: Jade Empire
Did you hex edit your model to go to a new texture ?


“They find themselves… or find themselves lacking.”


My Mods At Kotorfiles
DarthYuugi is offline   you may: quote & reply,
Old 03-31-2009, 05:33 PM   #6
Darth Leo
Rookie
 
Darth Leo's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 25
Problem solved.
Darth Leo is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > T3-M4's Astromech Droid Center > KotOR Tool > Appearance 2DA and UTI Question

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:27 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.