lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: K1 glitch
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-14-2009, 09:12 PM   #1
Te Je'karta Mand'alor
Banned
 
Status: Banned
Join Date: Feb 2009
Location: Keldabe, Mandalore
Posts: 467
Current Game: KotOR 2
K1 glitch

i've been having this glitch in K1 where when i travel to a planet for the third tome with bastila, the game shuts down... any help?
also, my character is a jedi counciler, and it says he's level 0... and i can't level him up. and when i trie to veiw my powers the game shuts down again...

Last edited by Te Je'karta Mand'alor; 04-15-2009 at 05:58 PM.
Te Je'karta Mand'alor is offline   you may: quote & reply,
Old 04-16-2009, 10:49 AM   #2
Mandalore The Shadow
The Writing Writer
 
Mandalore The Shadow's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: The Desert
Posts: 286
Current Game: KotOR II
do you have any mods on it because if so that might be why


My Mods
“You needn't die happy when your time comes, but you must die satisfied, for you have lived
your life from the beginning to the end and ka is always served.”

― Stephen King, The Dark Tower
Mandalore The Shadow is offline   you may: quote & reply,
Old 04-17-2009, 12:10 PM   #3
Te Je'karta Mand'alor
Banned
 
Status: Banned
Join Date: Feb 2009
Location: Keldabe, Mandalore
Posts: 467
Current Game: KotOR 2
nope, no mods. all i have for it is KSE. so idk...?
Te Je'karta Mand'alor is offline   you may: quote & reply,
Old 04-17-2009, 01:31 PM   #4
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
Have you been fiddling with KSE very much? It sounds like you screwed up a savegame along the way.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 04-20-2009, 04:23 PM   #5
Te Je'karta Mand'alor
Banned
 
Status: Banned
Join Date: Feb 2009
Location: Keldabe, Mandalore
Posts: 467
Current Game: KotOR 2
i use it about once or twice a week... and when i fiddle with the force points nothing happens
Te Je'karta Mand'alor is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > K1 glitch

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:11 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.