lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: [TSL] HD 4850 not showing up, odd graphic problems.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-16-2009, 04:29 PM   #1
Insignia_Enithma
Rookie
 
Insignia_Enithma's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 118
Current Game: TF2, KotOR
[TSL] HD 4850 not showing up, odd graphic problems.

Ok, so even though my computer should totally butcher the system requirements of TSL, it isn't I've had some odd problems.

Problem number one.

My HD4850 is not showing up on the scan hardware, and it is in fact not being used it seems. Instead my on-board graphics are.

Quote:
[SWKotOR]
ReportDateTime=16/06/2009 15:18:56
SysInfoVersion=v1.00.60
GameExists=1
GameVersion=v2.00.424
GameInstallLocation=E:\SW_kotor 2\

[OS]
Name=WinXP
Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 3
Service Pack=Service Pack 3
Status=Pass

[SwapFiles]
C:\pagefile.sys=2046

[CPU]
CPUCount=2
CPUSpeed=2605
CPUFamily=15
CPUModel=11
CPUStepping=2
CPUVendor=AMD
CPUName=AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+
Status=Pass

[Memory]
RAM=1792
Status=Pass

[Disk Free Space]
C: (NTFS), UNICODE=8.63GB
E: (NTFS), UNICODE=14.03GB
F: (NTFS), UNICODE=27.70GB
Status=Pass

[CD-ROMs]
DriveLetters=D:\,G:\,H:\,I:\,J:\
Drives=ATAPI DVD A DH20A3P

[Video]
Video Card Name=ATI Radeon HD 3200 Graphics
Video Memory=2048
Desktop Resolution=1280x1024x32 @ 60Hz
DirectX=DirectX 9.0c (4.09.00.0904)
OpenGL Version=2.1.8664
OpenGL Vendor=ATI Technologies Inc.
OpenGL Renderer=ATI Radeon HD 4800 Series
Vid Card Status=Warning
Vid Card Driver Status=Pass
GL Status=Pass
DX Status=Pass

[Audio]
Sound Card Name=USB Audio Device
Status=Pass


;Game Options from swkotor2.ini

[Display Options]
FullScreen=1
Disable Movies=0
Disable Intro Movies=0
Sort Modules=1
Width=640
Height=480
BitsPerPixels=32
RefreshRate=60

[Sound Options]
Disable Sound=0

[Graphics Options]
EnableHardwareMouse=1
FullScreen=0
AllowSoftShadows=1

[Game Options]

[config]
firstrun=0
Problem number two.

Textures go super dark or black, doors sometimes dissapear. It also sometime gets to the morgue and instead of playing the little scene with kreia "found what your looking for among the dead..." I get a black screen.

Problem number three.

Sometimes while walking (in the brief time I get to walk around) my character will randomly spin round and i'll lose all control of him/her.
Insignia_Enithma is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > [TSL] HD 4850 not showing up, odd graphic problems.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:22 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.