lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy Help!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-23-2009, 08:00 AM   #1
Darth Eclipse
Junior Member
 
Darth Eclipse's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 332
Current Game: Crysis 2,Dead Space2
Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy Help!

Do all of the mods made for this game also work on the Mac version? Thanks!


Darth Eclipse is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2009, 08:21 PM   #2
Darth Eclipse
Junior Member
 
Darth Eclipse's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 332
Current Game: Crysis 2,Dead Space2
Nobody ever answers my questions.


Darth Eclipse is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2009, 08:35 PM   #3
TriggerGod
Senior Member
 
TriggerGod's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: hiding
Posts: 2,415
Helpful! 
Dude, its only been half an hour, wait for a bit. Not like the world is gonna end unless the mods you want work for Mac.


Speaking of which, unless they have a certain file that is compatible with your Mac OS, no. I can't remember what that file is off that top of my head though.
TriggerGod is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2009, 08:52 PM   #4
Darth Eclipse
Junior Member
 
Darth Eclipse's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 332
Current Game: Crysis 2,Dead Space2
Quote:
Originally Posted by TriggerGod View Post
Dude, its only been half an hour, wait for a bit. Not like the world is gonna end unless the mods you want work for Mac.


Speaking of which, unless they have a certain file that is compatible with your Mac OS, no. I can't remember what that file is off that top of my head though.
So, does that mean that they should work?


Darth Eclipse is offline   you may: quote & reply,
Old 07-24-2009, 03:29 AM   #5
nizwiz
Rookie
 
nizwiz's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 159
Asset mods (maps, models, skins, sounds, animations etc.) should work.
MP mods that actually change the game code wouldn't work unless it's a version specifically for MACs; basically, if a mod ships with a dll file or one of the mod's pk3 files contains dll files (at the topmost level), it'll probably NOT work on a MAC.

Last edited by nizwiz; 07-24-2009 at 03:35 AM.
nizwiz is offline   you may: quote & reply,
Old 07-24-2009, 06:57 AM   #6
Darth Eclipse
Junior Member
 
Darth Eclipse's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 332
Current Game: Crysis 2,Dead Space2
Quote:
Originally Posted by nizwiz View Post
Asset mods (maps, models, skins, sounds, animations etc.) should work.
MP mods that actually change the game code wouldn't work unless it's a version specifically for MACs; basically, if a mod ships with a dll file or one of the mod's pk3 files contains dll files (at the topmost level), it'll probably NOT work on a MAC.
Well that is good because I don't really care about MP all that much.


Darth Eclipse is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy Help!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:24 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.