lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: I want play kotOR with the arrows.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-29-2009, 08:08 PM   #1
BloodBeetle
Lurker
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 7
Question I want play kotOR with the arrows.

How I can play kotOR with the arrows. I am not used to play with W-S-A-D.
BloodBeetle is offline   you may: quote & reply,
Old 07-30-2009, 10:31 AM   #2
Star Admiral
N7 Commando
 
Star Admiral's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Omega 4 Relay
Posts: 656
Current Game: Mass Effect 2
Folder extraordinaire Helpful! 
When you start the game, click on Options, then Gameplay, then Key Mapping. You can change the all the key assignments from there.

- Star Admiral
Star Admiral is offline   you may: quote & reply,
Old 07-30-2009, 05:02 PM   #3
BloodBeetle
Lurker
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 7
It's doesn't have any effect if I press on Arrow-UP at W.
BloodBeetle is offline   you may: quote & reply,
Old 07-30-2009, 05:19 PM   #4
Demongo
Afro Skeleton
 
Demongo's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 963
Current Game: Street Fighter IV
Click on a key you wish to change then hit the right button.



Bink's Sake

"I've barely eaten anything for many decades now. It feels like my stomach shriveled into my back........though i don't have a stomach or back because i'm a skeleton! Yohohohoho! SKULL JOKE!"

"My eyes have never seen such a pretty woman! But i'm a skeleton so my eyes don't see much."
Demongo is offline   you may: quote & reply,
Old 07-31-2009, 07:29 AM   #5
BloodBeetle
Lurker
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 7
I have tested now, and it's doesn't effect. How I can play with arrows in kotOR?
BloodBeetle is offline   you may: quote & reply,
Old 08-01-2009, 10:53 AM   #6
JeDiSpaRtaN300
Rookie
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17
k i dont know what it is that u r doing wrong but in my game all u have to do is options, something, key mapping, movement click on the one that has a W in it not the one next to it but after u click 1ce push the up key and same for the others
JeDiSpaRtaN300 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-01-2009, 02:51 PM   #7
BloodBeetle
Lurker
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 7
Allright I patched kotOR, and it's finaly works! Thanks Lucasforums!
BloodBeetle is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > I want play kotOR with the arrows.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:00 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.