lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Problems with KOTOR
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-07-2009, 04:53 PM   #1
TSLwonder
Lurker
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
Problems with KOTOR

Hi all, i have a quick question

At the moment, i am on manaan. I am under water at the hracket facility, and the survivor is about to be eaten. when i walk forward towards the trigger, the game crashes. Is there any way i can fix/get around this trigger?

Thanks,

TSLwonder

Moved to appropriate forum -- j7

Moved again to a 'more' appropriate forum, the Padawans Lounge. -RH

Nuts, that's were I had meant to move it -- j7

-RH

Last edited by RedHawke; 08-14-2009 at 02:32 AM. Reason: Thread Move
TSLwonder is offline   you may: quote & reply,
Old 07-07-2009, 05:24 PM   #2
jonathan7
Exiled Jedi...
 
jonathan7's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jun 2006
Location: Ivory Tower
Posts: 3,676
Contest winner - Modding LFN Staff Member Veteran Modder Helpful! 
You need to be more specific, for example have you got the latest patches for the game and have you got any mods installed?



"Love is the only reality and it is not a mere sentiment. It is the ultimate truth that lies at the heart of creation." - Rabindranath Tagore

"Many a doctrine is like a window pane. We see truth through it but it divides us from truth." - Kahlil Gibran
jonathan7 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-08-2009, 03:38 PM   #3
TSLwonder
Lurker
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by jonathan7 View Post
You need to be more specific, for example have you got the latest patches for the game and have you got any mods installed?
I have patched version 1.3, and i have a few mods installed:
revans robe & cape fix
a korriban module mod
make carth a jedi
make mission a jedi
and a few item changes by myself, just stats though.

I have no mods related to manann, module wise, minus items.

No one has any idea? is it possible to just somehow warp to the building you walk to underwater?

I'm positive its my darthdac warpband, but i cant delete it from my inventory. How do i get rid of it? KSE doesn't work when i alter the savegames.

Merged tripple post - please use the "edit" function on the bottom right of posts to add to them. Please also be patient as for a resolution to this problem... Unfortunately you do use mods at your own risk; you are also advised to have several rolling saves in case of problems. In terms of getting rid of the armband, try going to a merchant and selling it -- j7

Last edited by jonathan7; 07-09-2009 at 03:04 AM.
TSLwonder is offline   you may: quote & reply,
Old 07-31-2009, 09:54 PM   #4
Nick Vader
Junior Member
 
Nick Vader's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Right behind you !
Posts: 301
Current Game: Dead Rising 2
Quote:
Originally Posted by TSLwonder View Post
I have patched version 1.3, and i have a few mods installed:
revans robe & cape fix
a korriban module mod
make carth a jedi
make mission a jedi
and a few item changes by myself, just stats though.

I have no mods related to manann, module wise, minus items.

No one has any idea? is it possible to just somehow warp to the building you walk to underwater?

I'm positive its my darthdac warpband, but i cant delete it from my inventory. How do i get rid of it? KSE doesn't work when i alter the savegames.

Merged tripple post - please use the "edit" function on the bottom right of posts to add to them. Please also be patient as for a resolution to this problem... Unfortunately you do use mods at your own risk; you are also advised to have several rolling saves in case of problems. In terms of getting rid of the armband, try going to a merchant and selling it -- j7
Perhaps you've enabled a cheat code which affects -in some ways- the game(like turbo) . It happens to me sometimes.

Or perhaps you went out (further in the water) before he did.

Quote:
Originally Posted by TSLwonder View Post
I'm positive its my darthdac warpband, but i cant delete it from my inventory. How do i get rid of it? KSE doesn't work when i alter the savegames.
Find a footlocker and press 'Change to Give-Item', scroll down your items and let it in the footlocker. Although I'm not sure it's that...


Nick Vader is offline   you may: quote & reply,
Old 08-13-2009, 06:37 AM   #5
Darth Ravage
Rookie
 
Darth Ravage's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Australia
Posts: 21
Current Game: Halo:CE, timeshift
Try reinstalling the game and disabling cheats.
Darth Ravage is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Game Discussion > Padawan's Lounge > Problems with KOTOR

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:16 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.