lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: HELP WONT COMPILE SCRIPT FOR RECRUIT!!!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-03-2009, 02:40 PM   #1
luke130697
Lurker
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
Exclamation HELP WONT COMPILE SCRIPT FOR RECRUIT!!!

I need some help i listened to darth333's script compiling tutorial (kotor tool part), i did everything it said but when i clicked compile and typed in its name and saved it said "lookup path set to ..........
loaded nwscript.nss from ............
ERROR unable to open input file. Its my first mod and im working hard on it, Please help

Moderator note [09-03-2009 04:00 PM]

Moved to correct forum -- j7


Last edited by jonathan7; 09-03-2009 at 04:00 PM.
luke130697 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-03-2009, 05:05 PM   #2
Godric Volturi
Rookie
 
Godric Volturi's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Dantooine
Posts: 234
Try this...

Code:
void main() {
RemoveAvailableNPC(5);
AddAvailableNPCByTemplate(5, "p_byron");
DelayCommand(1.5,ShowPartySelectionGUI());
}
because Darth333's is a bit out of date.
it uses the
Code:
void main()
{
blah blah blah
}
Though if that doesn't fix it, I will be willing to help you even further.

oh and welcome to the forums (and replace p_byron with your recruitment .utc file... )


Wants to post something epically amazing here... will work on that laterz.

Last edited by Godric Volturi; 09-03-2009 at 05:17 PM. Reason: :fixing the script:
Godric Volturi is offline   you may: quote & reply,
Old 09-04-2009, 02:21 PM   #3
luke130697
Lurker
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
Smile answer

the same error happened i think its not the script
luke130697 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-04-2009, 05:12 PM   #4
Achilles
Dapper Chimp
 
Achilles's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 8,204
Helpful! Veteran Modder Forum Veteran 
Do you have a copy of nwscript.nss in your override folder?
Achilles is offline   you may: quote & reply,
Old 09-04-2009, 11:54 PM   #5
Godric Volturi
Rookie
 
Godric Volturi's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Dantooine
Posts: 234
Did you compile it in the same folder as the .nss document? If not then that is your problem, I had the same thing happen to me.


Wants to post something epically amazing here... will work on that laterz.
Godric Volturi is offline   you may: quote & reply,
Old 09-09-2009, 03:16 PM   #6
luke130697
Lurker
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
i did that
luke130697 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-09-2009, 03:20 PM   #7
VarsityPuppet
Master of Puppets
 
VarsityPuppet's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: MN
Posts: 1,248
Current Game: Chrono Trigger
Contest winner - Modding Forum Veteran Veteran Modder Helpful! 
pm me your script, I'll take a look at it and see if I can get it to compile.

Is it for k1 or k2?

VarsityPuppet is offline   you may: quote & reply,
Old 09-09-2009, 11:34 PM   #8
Godric Volturi
Rookie
 
Godric Volturi's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Dantooine
Posts: 234
Quote:
Originally Posted by VarsityPuppet View Post
pm me your script, I'll take a look at it and see if I can get it to compile.

Is it for k1 or k2?
I will too... you can have double help. LOL


Wants to post something epically amazing here... will work on that laterz.
Godric Volturi is offline   you may: quote & reply,
Old 09-13-2009, 06:23 AM   #9
luke130697
Lurker
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
ok it is:
void main() {
RemoveAvailableNPC(2);
AddAvailableNPCByTemplate(2, "recruit_repsold");
DelayCommand(1.5,ShowPartySelectionGUI());
}
and it is for kotor 1
luke130697 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-13-2009, 10:25 AM   #10
Godric Volturi
Rookie
 
Godric Volturi's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Dantooine
Posts: 234
This is strange... it let me compile the script... perhaps when you saved it in notepad, did you change the extension to .nss like, did you save the document as (this is an example) rec_republic.nss and then when you compiled and it asked for a name, did you put the same name but with a .ncs extension, such as if you labeled it rec_republic.nss then it would need to be named rec_republic.ncs while you are compiling it. If you still have problems, pm me your email address and I'll send you the source script and the compiled script.

:EDIT:
I just realized something. You used a massively used (by the game) template. If I were you, I'd make it something unique... I wouldn't use the repsoldier... change it to whatever the name of the new party member is.


Wants to post something epically amazing here... will work on that laterz.

Last edited by Godric Volturi; 09-13-2009 at 10:55 AM.
Godric Volturi is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > HELP WONT COMPILE SCRIPT FOR RECRUIT!!!

Tags
assistance, compile, error, failure, first time, help needed, help stuck, modding error

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:49 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.