lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: hey, this is a big bug (i think)
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-16-2009, 06:44 PM   #1
vlnikolic
Lurker
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
hey, this is a big bug (i think)

hello to all


i have pleasure of playing eaw for a long time.

usually i play multiplayer with my sister

we have encounter bug:

when the empire player is defending dantooine in space there is no starbase. we have checked many times and it seems like bug.

i have created simplified testbed mp map so that [please] you can try with it. (with only two planets)

http://www.mediafire.com/?xdngxdynml4

(you should put it in your ...\XML folder)

rebel player should attack empire and there is [should be] defending star base...


thank you very much for interest
vlnikolic is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Galactic Discussion > hey, this is a big bug (i think)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:12 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.