lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: M4-78
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-17-2008, 08:50 AM   #161
DarthStoney
To bed. I'm old and tired
 
DarthStoney's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 506
Contest winner - Modding Veteran Modder Helpful! 
Quote:
Originally Posted by 5th_horseman View Post
I am aware that some of the source files are included, but not all of them, "k_003ebo_enter" is in "m4_78_addon_v1.1" only as ncs file. The date stamp shows it likely to be modified, even though it is the same size a the original, this why I suggest a separate folder in zip for the source files, it makes it easier for the modder and user to tell if all the source files have been included.
The original source file is actually from TSLRP's source files it is just recompiled with an updated k_inc_hawk.nss so the planet hologram on the EH
for M4 will work. If you still need them just PM me and I'll send them to you.

DarthStoney is offline   you may: quote & reply,
Old 09-18-2008, 04:41 PM   #162
5th_horseman
Rookie
 
5th_horseman's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 11
I found a work around, I renamed "k_003ebo_enter" created a new version to handle the spawns and trigger the renamed file, it seems to work OK,
5th_horseman is offline   you may: quote & reply,
Old 10-30-2008, 03:19 PM   #163
JustATourist
Lurker
 
JustATourist's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 5
I played through M4-78 first time now and like your mod very much. Only one suggestion: Perhaps there should be more puzzles instead of fights.

However, I am playing with a non-english version of TSL and I have two comments:
First, if you want to play your mod with a non-english version of TSL, you have to make it working with the Language Converter from tk102 before installing. You should add note about it, so other people with a non-english version know what to do.
http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=145725
Second, there are still a few padds in the mod, which don't have a name or discription. For example the padd from Vash, you find on Korriban, and some of the padds with authorisation codes and programms on M4-78 (while other padds there do have both). I don't know, if it is fixable.


"Sorry boys, I am just a tourist with a fraged nav-console. Can you tell me, where I am?" - "Deep in trouble, little tourist."
JustATourist is offline   you may: quote & reply,
Old 10-30-2008, 03:45 PM   #164
zbyl2
Junior Member
 
zbyl2's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: a galaxy far far away...
Posts: 320
Contest winner - Modding Veteran Modder 
Quote:
Second, there are still a few padds in the mod, which don't have a name or discription. For example the padd from Vash, you find on Korriban, and some of the padds with authorisation codes and programms on M4-78 (while other padds there do have both). I don't know, if it is fixable.
As I'm playing Polish version, I can say you this is You propadly converted only .mod file, if you use language converter on .utis files from tslpatchdata and later install mod, it'll work. Only problem is with journal entry. You have to use GFF Editor and edit strings in global.jrl file.
Or simpler way: download any TLK Editor, open dialog.tlk in this, go to file/language, change it to English, save changes and every mod will work!
zbyl2 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-30-2008, 04:37 PM   #165
JustATourist
Lurker
 
JustATourist's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 5
Quote:
Originally Posted by zbyl2 View Post
As I'm playing Polish version, I can say you this is You propadly converted only .mod file, if you use language converter on .utis files from tslpatchdata and later install mod, it'll work. Only problem is with journal entry. You have to use GFF Editor and edit strings in global.jrl file.
Or simpler way: download any TLK Editor, open dialog.tlk in this, go to file/language, change it to English, save changes and every mod will work!
No, I used the language converter on all selectable files, so I guess .utis have been among them. And as I wrote, some of the padds did work, some not.

(I just have checked again, I used the converter on the .uti. But the only .uti was Vash' datapad, which unfortunally doesn't work.)

Well, it's not a big problem. I was able to complete M4-78, the missing datapad names and descriptions are just a little bit... unlovely.

However, I have absolutly no problems with the journal entries. Perhaps the localized versions of TSL are a little bit different from each other.


"Sorry boys, I am just a tourist with a fraged nav-console. Can you tell me, where I am?" - "Deep in trouble, little tourist."
JustATourist is offline   you may: quote & reply,
Old 10-31-2008, 09:23 AM   #166
DarthStoney
To bed. I'm old and tired
 
DarthStoney's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 506
Contest winner - Modding Veteran Modder Helpful! 
One of the main things that is being removed in the next version,is all those data pads for authorization codes.(and anything else that is a repeat of Goto's yacht).

DarthStoney is offline   you may: quote & reply,
Old 10-31-2008, 09:40 AM   #167
Pikmin
Junior Member
 
Pikmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 421
But it isn't a repeats of Goto's Yacht, Goto's Yacht is a repeat of M4-78.
Pikmin is offline   you may: quote & reply,
Old 11-06-2008, 05:54 PM   #168
Werelyn
Rookie
 
Werelyn's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 16
Might Have Missed Something...

Hey guys-

I'm back after a long absence and saw this. I downloaded 1.1, the patch and the USM patch, then started a new game.

Is MR 78 supposed to show up on the galaxy map? Or is it unlocked after you go to Korriban and DON'T find Vash?

Looking forward to finding...something...

Semper Fi-


"Do you really think she'll treat us as anything other than a woman scornned, what Hell hath fury like no?"
Werelyn is offline   you may: quote & reply,
Old 11-06-2008, 06:54 PM   #169
Qui-Gon Glenn
Necessary Roughneck
 
Qui-Gon Glenn's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Thessia
Posts: 1,464
Current Game: ME3MP, Arkham Origins
Folder extraordinaire Helpful! Forum Veteran Veteran Modder 
Quote:
Originally Posted by Werelyn View Post
Hey guys-

I'm back after a long absence and saw this. I downloaded 1.1, the patch and the USM patch, then started a new game.

Is MR 78 supposed to show up on the galaxy map? Or is it unlocked after you go to Korriban and DON'T find Vash?

Looking forward to finding...something...

Semper Fi-
You will find M4-78.... when the conditions are right

Continue to play the game as if it were your first time... you will trigger things on Korriban, as you suspect, and really that is all you need for spoiler.

dstoney did a marvelous job, and i can't wait to play this mod again... damned beta testing...
Qui-Gon Glenn is offline   you may: quote & reply,
Old 12-05-2008, 04:30 AM   #170
Werelyn
Rookie
 
Werelyn's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 16
Stuck...

You will find M4-78.... when the conditions are right

Good enough for me, Qui-Gon.

Thanks-

Edit 1: Well Done, Sir!

It was nice to see Vosh get some love, especially back at the enclave.

Very Nice!


Edit 2: Ok. Odd things happening. I decided to play again with a new prestige class and now I'm stuck.

Fought my way through the level and got to Kaah. After our conversation, he leaves. Then, the computer tells me that it will only speak to me if Kaah allows it, except he just kind of went poof.

There are no dialogue options, and I've gone through the other side of the mod (with the other padawan) already. Is this a bug? Or am I missing something?

Thanks Guys.

Semper Fi-


"Do you really think she'll treat us as anything other than a woman scornned, what Hell hath fury like no?"

Last edited by Jae Onasi; 12-16-2008 at 12:32 AM.
Werelyn is offline   you may: quote & reply,
Old 12-05-2008, 10:16 AM   #171
DarthStoney
To bed. I'm old and tired
 
DarthStoney's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 506
Contest winner - Modding Veteran Modder Helpful! 
Quote:
Originally Posted by Werelyn View Post
Ok. Odd things happening. I decided to play again with a new prestige class and now I'm stuck.

Fought my way through the level and got to Kaah. After our conversation, he leaves. Then, the computer tells me that it will only speak to me if Kaah allows it, except he just kind of went poof.

There are no dialogue options, and I've gone through the other side of the mod (with the other padawan) already. Is this a bug? Or am I missing something?

Thanks Guys.

Semper Fi-
It seems to be a bug ,000_M478Active is not getting set to 1, if you have KSE just set that global to one . If not or don't want to I wip up a new .dlg that you can drop in your override and get past it.

DarthStoney is offline   you may: quote & reply,
Old 12-05-2008, 03:40 PM   #172
Werelyn
Rookie
 
Werelyn's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 16
And here I thought I'd never use KSE for anything. Thanks!

Semper Fi-

Please use the edit button if you need to change your post, instead of double or triple posting. Thanks, Jae


"Do you really think she'll treat us as anything other than a woman scornned, what Hell hath fury like no?"

Last edited by Jae Onasi; 12-16-2008 at 12:32 AM.
Werelyn is offline   you may: quote & reply,
Old 12-15-2008, 10:43 PM   #173
dcinroc
Rookie
 
dcinroc's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Taiwan
Posts: 73
Great work on the mod!

I was really enjoying it UNTIL I got to IS-24. At first, I couldn't get the dialogue to trigger because there was an invisible barrier that blocked the central portion of the room. After searching some threads, I deleted my placables.2da file.

That removed the barrier, but then the game would crash after the first line of dialogue. Didn't find any helpful ideas about fixing that. Couldn't think of anything else, so I put the placeables.2da back in my override, but this time I deleted Line 350 "Door_Inviso_Block 132741 PLC_DBlk".

Now, everything is fine. I can trigger the dialogue and it doesn't crash. I have no idea why the placeables.2da would affect a dialogue (or if it is just coincidence).
dcinroc is offline   you may: quote & reply,
Old 10-14-2009, 03:40 PM   #174
Darth Darkus
Rookie
 
Darth Darkus's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Waalwijk, the Netherlands
Posts: 157
Current Game: none
HELP!!!!

I have a huge problem! I just installed M4-78 Droid Planet and I want to play it soooo bad but unfortunately I have the german version of TSL and the mod won't work with it I already had this problem before when I tried to play the Curse of the Sith mod and didn't get it solved.... so does anyone have a multi language patch for TSL or these mods or does anyone know where to get a mod like this?

Moderator note [10-14-2009 04:09 PM]

Merged to Release Thread -- j7


Last edited by jonathan7; 10-14-2009 at 04:09 PM.
Darth Darkus is offline   you may: quote & reply,
Old 11-30-2009, 07:52 AM   #175
jess879
Lurker
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 5
M4-78

Is the M4-78 Compatible with the Coruscant - Jedi Temple mod. is not is
there a patch that makes the two mods compatible and where can i get said patch
jess879 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-30-2009, 12:50 PM   #176
Sith Holocron
M4-78
 
Sith Holocron's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Pasadena, MD(Nar Shaddaa East)
Posts: 1,285
Current Game: The Old Republic
Forum Veteran Folder extraordinaire Helpful! Alderaan News Holopics contributor 
Moderator: could this question be moved to the M4-78 thread? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=187953)

Done! -- j7




I need some assistance on a matter related to Brotherhood of Shadow: Solomon's Revenge. Please leave a comment on my BOS:ROS question here.

Last edited by jonathan7; 11-30-2009 at 03:10 PM.
Sith Holocron is offline   you may: quote & reply,
Old 11-30-2009, 05:55 PM   #177
Working Class Hero
Rookie
 
Working Class Hero's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 216
Quote:
Originally Posted by jess879 View Post
Is the M4-78 Compatible with the Coruscant - Jedi Temple mod. is not is
there a patch that makes the two mods compatible and where can i get said patch
Uh, there's a link right on the FileFront download page.
Working Class Hero is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2009, 12:47 PM   #178
Working Class Hero
Rookie
 
Working Class Hero's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 216
http://knightsoftheoldrepublic.filef...mpatible;89480
Working Class Hero is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Taris Upper City Emporium > M4-78

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:01 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.