lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: KotoR tool problem!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-12-2009, 03:25 PM   #1
Darth Darkus
Rookie
 
Darth Darkus's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Waalwijk, the Netherlands
Posts: 157
Current Game: none
KotoR tool problem!

I just installed KotoR but my KotoR tool won't open the file tree for it. I typed in the right path and all that but it won't open anything. I don't even get a error message or something similar. Any suggestions what the problem could be?
Darth Darkus is offline   you may: quote & reply,
Old 12-12-2009, 04:28 PM   #2
ROTNR
Rookie
 
ROTNR's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: At home
Posts: 97
Current Game: KotOR
IDK exactly wht the problem is, but I would suggest uninstalling and then reinstalling KotOR Tool.

ROTNR is offline   you may: quote & reply,
Old 12-12-2009, 04:54 PM   #3
Darth Darkus
Rookie
 
Darth Darkus's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Waalwijk, the Netherlands
Posts: 157
Current Game: none
already did that....
Darth Darkus is offline   you may: quote & reply,
Old 12-12-2009, 05:07 PM   #4
TriggerGod
Senior Member
 
TriggerGod's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: hiding
Posts: 2,415
Helpful! 
I'd say either double check your path(s), or have Ktool auto-detect your game(s).
TriggerGod is offline   you may: quote & reply,
Old 12-12-2009, 05:10 PM   #5
Darth Darkus
Rookie
 
Darth Darkus's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Waalwijk, the Netherlands
Posts: 157
Current Game: none
paths are correct, auto detect didn't work for some reason it only detected TSL. Please don't tell me I have to uninstall TSL to mod KotoR....
Darth Darkus is offline   you may: quote & reply,
Old 12-13-2009, 10:34 AM   #6
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
Moving to KT forum...


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 12-13-2009, 09:55 PM   #7
Darth Avlectus
If Sunday you're free...
 
Darth Avlectus's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Why don't you come with me...
Posts: 4,266
Current Game: Poisoning pigeons in the park.
Have had same problem. I would install both games before installing KT again.

I'm not the most organized w.r.t. path trees, but you do have to double check things b/c otherwise you might have it configured weird. Hope that helps.
Darth Avlectus is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > T3-M4's Astromech Droid Center > KotOR Tool > KotoR tool problem!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:17 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.