lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Video issues
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-24-2009, 10:49 PM   #1
FiveHandedMerchant
Lurker
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 6
Exclamation Video issues

Probably a newb question but I did at least look through the boards first.

I'm in year two and my cutscenes have begun to get clunky. They don't exactly skip per se but the audio sure does. Lola's cutscene was a nightmare and any time I use the elevator to go between the Blue Casket and the Cafe it just skips. I'll try to provide more information if needed but I'm not sure what would help you guys help me.

Thanks in advance.
FiveHandedMerchant is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Grim Fandango Discussion > General Forums > Glottis' Garage > Video issues

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:52 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.