lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: A crude fix I discovered (saber stance w/patch)
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-14-2003, 04:46 PM   #1
BJP3E
 
Join Date: Jun 2000
Location: MN USA
Posts: 304
A crude fix I discovered (saber stance w/patch)

A few people like myself have noticed that after the patch was installed, when you turn on the cheat setforceall 3 the stances get stuck after you adavance through a couple of them.

well I by chance came up with a crude fix for the probelm. It works for me.

what I did was aside from the L button was make a second quick key available for changing the stances. I used the 3rd mouse button(wheel). What happened is that if I press both the L and second quick key together it would change the stance from the stuck point after a couple tries. It does this for me.

So if anyone is still looking for a fix for this probelm thats what I came up with.

I have no doubt there is a better way, but I don't know it.


BJP3E "Life will find a way."
BJP3E is offline   you may: quote & reply,
Old 11-14-2003, 11:43 PM   #2
Sam Fisher
eh.
 
Sam Fisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Texas
Posts: 6,466
Intresting fix, thanks




stuck in an eternity of sunshine and chocolate.
Sam Fisher is offline   you may: quote & reply,
Old 11-15-2003, 02:19 AM   #3
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Thx.

This darn bug is driving me crazy.




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 11-15-2003, 02:51 AM   #4
Astrotoy7
A Face from The Past
 
Astrotoy7's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 10,284
Notable contributor Helpful! Folder extraordinaire LFN Staff Member 
Quote:
Originally posted by |GG|Crow_Nest
Thx.

This darn bug is driving me crazy.
use your rage for good, not evil, dynamic crow

yeah, the patch is hit or miss, but thats how patches will always be...

MTFBWYA


Asinus asinum fricat
Astrotoy7 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-16-2003, 11:39 PM   #5
BJP3E
 
Join Date: Jun 2000
Location: MN USA
Posts: 304
welcome

I take it works for you to then ?


BJP3E "Life will find a way."
BJP3E is offline   you may: quote & reply,
Old 11-17-2003, 04:48 AM   #6
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Doesnt work for me.




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 11-17-2003, 04:51 AM   #7
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,322
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Easier fix:

Use the playermodel cheat to switch to a character that has all three saber stances, then switch back to yourself.

You may need to give yourself back your sound file (snd "jaden_fmle" or snd "jaden_male") afterward and fix your blade color/hilt of course.


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 02-24-2010, 03:38 PM   #8
Jaden_Korr
Rookie
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 14
Bump! Sorry for necroposting, but I have this same problem...has there been an official fix for this or what? I know I shouldn't say this, but when I couldn't get the real version to install on my computer, I did something we don't talk about here...[snipped by bill]. It worked on there--so there IS a fix out there somewhere...but if possible, I would like to use the real version, support LucasArts and all that...

Last edited by acdcfanbill; 02-24-2010 at 05:38 PM.
Jaden_Korr is offline   you may: quote & reply,
Old 02-25-2010, 01:08 PM   #9
katanamaru
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 471
Here is a bind I use to get around that bug:
bind [ "setsaberstyle medium; addsaberstyle fast; addsaberstyle strong"
bind ] "setsaberstyle medium; addsaberstyle tavion; addsaberstyle desann"

setsaberstyle will remove all existing styles and give only that one.
addsaberstyle will add a saber style to your already available styles.

The saber styles will always arrange themselves in the following order:
Tavion, Fast, Medium, Strong, Dessan, staff/dual
Note: you can't put both dual and staff together.
So the bind: bind U "setsaberstyle staff; addsaberstyle dual" will never work.

Now with the push of a button I can set which styles to use.
katanamaru is offline   you may: quote & reply,
Old 02-25-2010, 01:22 PM   #10
katanamaru
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 471
Here is a bind I use to solve that problem:
bind [ "setsaberstyle medium; addsaberstyle fast; addsaberstyle strong"
bind ] "setsaberstyle medium; addsaberstyle tavion; addsaberstyle desann"

setsaberstyle will remove all the existing styles you are currently using and give only one.
addsaberstyle will add additional styles to the ones you already have.
Note: you cannot have both the dual style and staff style at the same time this way.
The saber styles will always arrange themselves in the following order:
Tavion, Fast, Medium, Strong, Desann, staff/dual

You can also add these commands to a saber bind:
bind F8 "saber quinlan; sabercolor 1 red; setsaberstyle medium; addsaberstyle fast; addsaberstyle strong"
bind F9 "saber quinlan; sabercolor 1 red; setsaberstyle medium; addsaberstyle tavion; addsaberstyle desann"
katanamaru is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > A crude fix I discovered (saber stance w/patch)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:34 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.