lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Can not play swbf2 online!!!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-26-2005, 11:56 AM   #1
DKega^Fett
Rookie
 
DKega^Fett's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: España (León)
Posts: 32
Can not play swbf2 online!!!

When I click on the 'Join' tab under the 'Multiplayer' tab it says 'Busy 0%', it takes a long time so i cancel it and it goes into the list of servers but it does not display the servers.... and i join (gamespy acount) any of them and then it takes me to the multiplayer section and says 'Joining Session... Busy 0 Seconds' then it goes up to 12-20 seconds and comes up with 'Connection with the host could not be established' and comes up with the server menu.

I dont firewall, and my connection is of 4 MB...

HELP ME!!!

I am not the only guy with this problem:

http://www.gametoast.com/index.php?n...ewtopic&t=2539
DKega^Fett is offline   you may: quote & reply,
Old 11-26-2005, 12:06 PM   #2
SirLancelot
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 253
Are you sure it's set to INTERNET and not LAN?


Darasuum Kote (Mandalorian for Eternal Glory)
-Motto of the Clone Army

http://www.imperialcommandos.com/main.htm
http://www.clonetroopers.net/
SirLancelot is offline   you may: quote & reply,
Old 11-26-2005, 12:09 PM   #3
DKega^Fett
Rookie
 
DKega^Fett's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: España (León)
Posts: 32
Unhappy

Yes.... INTERNET
DKega^Fett is offline   you may: quote & reply,
Old 11-26-2005, 12:16 PM   #4
SirLancelot
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 253
Something is blocking your connection. You say you have no firewall?


Darasuum Kote (Mandalorian for Eternal Glory)
-Motto of the Clone Army

http://www.imperialcommandos.com/main.htm
http://www.clonetroopers.net/
SirLancelot is offline   you may: quote & reply,
Old 11-26-2005, 12:34 PM   #5
DKega^Fett
Rookie
 
DKega^Fett's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: España (León)
Posts: 32
i dont have FW... and antivirus and FW of windows "DISABLED"
DKega^Fett is offline   you may: quote & reply,
Old 11-26-2005, 01:32 PM   #6
ET Warrior
PhD in horribleness
 
ET Warrior's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Evil League of Evil
Posts: 9,405
LFN Staff Member Forum Veteran 
This thread belongs in Tech Help. If anyone knows your answer it'll be hyar.



ET Warrior is offline   you may: quote & reply,
Old 11-26-2005, 01:46 PM   #7
pablovi
Rookie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 10
Welcome to the club! Although I do pass the busy % loading section, when the map has finished loading it says "connection to the host lost". After reading the thread in the other forum, it seems it only happens to people outside of the US, In my case I think it might be the server kicking me because of high ping, altough the servers I try ar all below 150 ping. I hope support can come up with a solution, but somehow I doubth it, since we are only a very small pecentage of people having this problem. But if they tell us how the new connection works, or what is differnet from BF1 maybe we could find a solution. I can log in and play BF1 just fine, never had a problem and I can play all other games online to, so some of th protoclos they are using in this BF2 are having a conlficlt with some Internet configurations.

BTW I have a 1.5MB connection. Try posting it here, http://forums.lucasarts.com/forum.jspa?forumID=69 You won't get much help, but at least those are the official support forums of the game and the developers read them, I hope!

Saludos y buena suerte.
pablovi is offline   you may: quote & reply,
Old 11-26-2005, 01:56 PM   #8
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
Check your net region.
Make a server and try to join it. Make sure you can join your own server before joining others. If you can't join your server, you've got bigger problems.



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Old 11-26-2005, 03:12 PM   #9
pablovi
Rookie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 10
Quote:
Originally Posted by zerted
Check your net region.
Make a server and try to join it. Make sure you can join your own server before joining others. If you can't join your server, you've got bigger problems.

In my case I can creat a server and I can play just fine, but I can't join others.
pablovi is offline   you may: quote & reply,
Old 05-31-2010, 06:33 PM   #10
ezy096
Rookie
 
ezy096's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 12
Cool Guy help it says my nickname is invalid!

hello, i changed my name on swbf2 from richmond to[killer]richmond because i joined a clan but when i tried to log in it just siad nickname invalid....
So the i just pressed the join tab on near the upper left corner of the screen. please help because of this i cannot send or send or recieve friend requests, i also cannot view the leaderboard. Please please please, help!!!
ezy096 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-31-2010, 06:34 PM   #11
ezy096
Rookie
 
ezy096's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by ezy096 View Post
hello, i changed my name on swbf2 from richmond to[killer]richmond because i joined a clan but when i tried to log in it just siad nickname invalid....
So the i just pressed the join tab on near the upper left corner of the screen. please help because of this i cannot send or send or recieve friend requests, i also cannot view the leaderboard. Please please please, help!!!
once again i need your help as soon as possible
ezy096 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-31-2010, 06:36 PM   #12
ezy096
Rookie
 
ezy096's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 12
nice sing along dr horrible
ezy096 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Tech Help > Can not play swbf2 online!!!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:47 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.