lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: HUD parameters
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-08-2010, 05:22 PM   #1
Johnny Snake
Rookie
 
Johnny Snake's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Brasil
Posts: 59
Current Game: Soul Calibur Series
HUD parameters

Hello guys, so, thanks to a fast tutorial here in the forum (i don't remember the thread XD) i add a clone trooper in a Single Player map to be one of my commandos (now i'm playng with 4 commandos, instead of 3 and myself "boss"). But his life is backward from 07 in my HUD. There is a way to change that? To put its life and number (that is 00) square a little upward, so i can see all the 4 commandos life?

If you don't understood i can try to explain better, sorry for my english.


Johnny Snake is offline   you may: quote & reply,
Old 08-08-2010, 05:25 PM   #2
Hooper
Junior Member
 
Hooper's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Norway
Posts: 258
how did u add them as commando?



Carbonite Modders Projects
Current Project: ARC Trooper MOD
Current version: BETA v3.1
Hooper is offline   you may: quote & reply,
Old 08-08-2010, 05:52 PM   #3
Johnny Snake
Rookie
 
Johnny Snake's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Brasil
Posts: 59
Current Game: Soul Calibur Series
Sorry, my bad, i don't add a commando, i add a clonetrooper.
But in my hud shows a new square with the number 00 and its life, but downward 07 square's life.

here is what i meant: http://lucasforums.com/showthread.php?t=201799

I just want to adjust the HUD, so i can see all the 4 squares of life in my helmet (Sev, Socrch, Fixer and the new clonetrooper). The clonetrooper have a square too, but stays behind 07 squares



Last edited by Johnny Snake; 08-08-2010 at 06:23 PM.
Johnny Snake is offline   you may: quote & reply,
Old 08-11-2010, 01:02 AM   #4
N-5/Prudii
Rookie
 
N-5/Prudii's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: The Mojave Wasteland!
Posts: 220
Current Game: New Vegas
You can't. I think it's hardcoded...



Show spoiler
N-5/Prudii is offline   you may: quote & reply,
Old 08-12-2010, 12:45 AM   #5
Johnny Snake
Rookie
 
Johnny Snake's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Brasil
Posts: 59
Current Game: Soul Calibur Series
after tweaking the program, i found a way. It's actualy pretty easy.

Here's a screen:


After you add an extra Clonetrooper to your team (in a singleplayer map, http://lucasforums.com/showthread.php?t=201799), double click him, go into "hidden" search for "squadHUDslot" and choose the number "4". In case you wanna some space from the others life square (Sev, Fixer and Scorch), put "5"and go on. You can even replace the republic commandos life slots.

Edit clonetrooper Shield and Hud Color in>>> Double click him>Display>>>EnchenchedVisionCollor, than choose the color.

i just wish there was a way to put name and edit his number.


Johnny Snake is offline   you may: quote & reply,
Old 08-12-2010, 12:57 AM   #6
N-5/Prudii
Rookie
 
N-5/Prudii's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: The Mojave Wasteland!
Posts: 220
Current Game: New Vegas
There is a way to put a name, find where the name is in HIDDEN...



Show spoiler
N-5/Prudii is offline   you may: quote & reply,
Old 08-12-2010, 01:38 AM   #7
Johnny Snake
Rookie
 
Johnny Snake's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Brasil
Posts: 59
Current Game: Soul Calibur Series
For clone troopers? i thought was only for Republic Commandos, but i will search, thanks for the tip Prudii


Johnny Snake is offline   you may: quote & reply,
Old 08-12-2010, 02:08 AM   #8
N-5/Prudii
Rookie
 
N-5/Prudii's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: The Mojave Wasteland!
Posts: 220
Current Game: New Vegas
k, make a new pawn by copying one of the commandos, change their name, appearance, etc., and there you go.



Show spoiler
N-5/Prudii is offline   you may: quote & reply,
Old 08-12-2010, 02:22 AM   #9
Johnny Snake
Rookie
 
Johnny Snake's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Brasil
Posts: 59
Current Game: Soul Calibur Series
I did that, but when i add a commando instead of a Clonetrooper the game crashes when i find him in the map


Johnny Snake is offline   you may: quote & reply,
Old 08-12-2010, 10:22 AM   #10
HockeyGoalie35
The New Leader
 
HockeyGoalie35's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Connecticut, U.S.A.
Posts: 553
Current Game: DJ Starscream
Veteran Modder Folder extraordinaire Helpful! 
make the SquadHudSlot 3, under hidden (if it already is, make it 4. unreal somtimes makes 0 be the first "slot")
and snake get on xfire ^^




Quote:
Originally Posted by HockeyGoalie35 View Post
I wish I had some Combustable Lemons.

Quote:
Originally Posted by =purifier View Post
Granted, but you accidently get blown up with that lemony smell and the
Pine-Sol woman appears out of nowhere and says: "That's the power of Pine-Sol, baby. "
HockeyGoalie35 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-12-2010, 05:46 PM   #11
Johnny Snake
Rookie
 
Johnny Snake's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Brasil
Posts: 59
Current Game: Soul Calibur Series
Thanks pal Sorry, i have been busy all day formating pc's man, i hate this job


Johnny Snake is offline   you may: quote & reply,
Old 08-12-2010, 06:07 PM   #12
N-5/Prudii
Rookie
 
N-5/Prudii's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: The Mojave Wasteland!
Posts: 220
Current Game: New Vegas
At least you have a job.



Show spoiler
N-5/Prudii is offline   you may: quote & reply,
Old 08-12-2010, 07:29 PM   #13
Hooper
Junior Member
 
Hooper's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Norway
Posts: 258
haha, i don NEED a job yet



Carbonite Modders Projects
Current Project: ARC Trooper MOD
Current version: BETA v3.1
Hooper is offline   you may: quote & reply,
Old 08-12-2010, 09:50 PM   #14
Ulmont
Junior Member
 
Ulmont's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Earth (Fight for her)
Posts: 383
Current Game: Natural Selection 2
Veteran Fan Artist Veteran Modder Helpful! 
Quote:
I did that, but when i add a commando instead of a Clonetrooper the game crashes when i find him in the map
Ok, hold on, I'll make a tutorial. I'm 99% Sure I know how to do it. I'll post a link to it here when I'm done.

EDIT:
You know our motto; Nos Vindico. (Latin for 'We Deliver', just click it, it explains all.)




Last edited by Ulmont; 08-12-2010 at 10:34 PM.
Ulmont is offline   you may: quote & reply,
Old 08-13-2010, 12:24 AM   #15
Johnny Snake
Rookie
 
Johnny Snake's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Brasil
Posts: 59
Current Game: Soul Calibur Series
Quote:
At least you have a job.
hauahuhauhauha, true, but is sad to only see the money in the end of the month

Quote:
Ok, hold on, I'll make a tutorial. I'm 99% Sure I know how to do it. I'll post a link to it here when I'm done.
Thanks for this fast and easy tutorial pal! The few things that i know how to mod is thanks to you, prudii, hockey and fraz


Johnny Snake is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > RepublicCommando.Net > General Discussion > Design Schematics > HUD parameters

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:51 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.