lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Help Jedi Outcast and Academy Problem?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-27-2010, 02:57 PM   #1
Maxrebo6
Lurker
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 8
Help Jedi Outcast and Academy Problem?

I am using the disk versions of both and am running windows 7 64-bit and have a dual core processor and my drivers are up to date. I could describe the problems but pictures are better.
Here is the outcast screen
http://i837.photobucket.com/albums/z...6/shot0000.jpg
Here are the Academy Pics
http://i837.photobucket.com/albums/z...shot0000-1.jpg
http://i837.photobucket.com/albums/z...6/shot0001.jpg
Can you help fix these issue because I have no clue on what to do.
Maxrebo6 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2010, 04:28 PM   #2
DEADP00L
Lurker
 
DEADP00L's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: in my secret HQ/apartment
Posts: 6
i'm looking at the screenshots and trying to find what the issue is. are you talking about all the writing at the top? cause that's just the console. hit shift and ~ and that will go away


Shhh, my common sense is tingling.
DEADP00L is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2010, 10:06 PM   #3
Maxrebo6
Lurker
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 8
The problem with outcast is the messed up HUD,and bacta tank.The problem with academy is the rock texture is messed up and you noticed the water is black and boxy at times.I opened the console isn't the problem because I know what it is and I opened it to take the screenshots.
Maxrebo6 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-28-2010, 12:50 AM   #4
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,697
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
What vid card are you using? have you tried the game in compatibility modes? run as admin? disabled visual themes?

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 08-28-2010, 01:09 PM   #5
Maxrebo6
Lurker
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 8
I am using an ATI Radeon HD 3400,and yes I have tried compatibility mode and disabled visual themes.
Maxrebo6 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-28-2010, 11:50 PM   #6
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,697
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
have you read/tried this?

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > Help Jedi Outcast and Academy Problem?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:42 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.