lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Crash after intro...Same story, different issue
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-11-2010, 12:36 AM   #1
CygnusAeternus
Rookie
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 11
Crash after intro...Same story, different issue

Alright, every time I've installed this game there have always been issues, but with googling I'd be able to find the fix

without having to make my own post.

It's the same problem people have been posting about for years...Crash after character creation.

Here's the error details, but I'm only posting it to prove that it's the same old story, and we can skip past all the "did

you do this or that" stuff:

Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: swkotor2.exe
Application Version: 2.0.0.0
Application Timestamp: 00000000
Fault Module Name: StackHash_93e0
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00000000
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.2
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 93e0
Additional Information 2: ee1f593d2537e95d8b0381229af2787b
Additional Information 3: d78a
Additional Information 4: 1c8b277f1c8f60c6740cbcf29899c050




Here's my chipset details:

Chipset

Detected Chipset:
Mobile Intel® GM45 Express Chipset

Chipset Components

Memory Controller:
Mobile Intel® 82GM45 Graphics and Memory Controller Hub (GMCH)

I/O Controller:
Intel(R) 82801IMB Intel(R) I/O Controller Hub (ICH9M-B) SATA Controller found in AHCI mode

Integrated Graphics:
This chipset supports integrated graphics.



Now then, here's where I'm looking for help:

I strongly believe the problem lies behind being unable to change the flipping policy to "blit", seeing that this option no

longer exists in this new 3d menu. This was always the fix that did the trick before...and yes, on this very machine. No

idea why this new graphics control panel no longer gives me that option (as well as omits other options)

If I can just find out how to get back the window that the intel site itself is saying I'd get if I follow its instructions

(or better yet just find another way to change the flipping policy) I'm 99 percent sure I'd be all set.

Here's what the intel site is showing me I'd see (and indeed what I'm used to seeing)



...and here's what I'm seeing



It's always something with this game...it's like even as there are no new updates to it, it just has this knack at evolving problems anyway.

Now please note again that this machine is CAPABLE of running this game. It has before.

Anyone willing to spare a friendly stranger patches of baldness?

Edit: Just so any would be helper is aware, I followed the sticky to the letter...except this part.

Last edited by CygnusAeternus; 10-11-2010 at 12:42 AM.
CygnusAeternus is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > Crash after intro...Same story, different issue

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:51 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.