lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Armored Robes
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-05-2010, 08:19 PM   #41
TriggerGod
Senior Member
 
TriggerGod's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: hiding
Posts: 2,415
Helpful! 
Quote:
Originally Posted by StarHero-D View Post
can you import these robe into kotor 1 id like that
No, when was the last time you ever saw that robe style in KOTOR 1? Never, because its only in TSL and we can't port between the games.
TriggerGod is offline   you may: quote & reply,
Old 08-05-2010, 09:01 PM   #42
StarHero-D
Rookie
 
StarHero-D's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 23
Quote:
Originally Posted by TriggerGod View Post
No, when was the last time you ever saw that robe style in KOTOR 1? Never, because its only in TSL and we can't port between the games.
saw a mod once that added k2 robes into k1


The Hero of the Galaxy

Filefront Name: uroll
StarHero-D is offline   you may: quote & reply,
Old 08-05-2010, 10:34 PM   #43
TriggerGod
Senior Member
 
TriggerGod's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: hiding
Posts: 2,415
Helpful! 
Quote:
Originally Posted by StarHero-D View Post
saw a mod once that added k2 robes into k1
Sure you aren't thinking of J7's K1 to TSL robe conversion, because K1's robes are in TSL's assets

And if you did, it certainly wasn't on KotorFiles.
TriggerGod is offline   you may: quote & reply,
Old 08-06-2010, 12:14 AM   #44
StarHero-D
Rookie
 
StarHero-D's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 23
Quote:
Originally Posted by TriggerGod View Post
Sure you aren't thinking of J7's K1 to TSL robe conversion, because K1's robes are in TSL's assets

And if you did, it certainly wasn't on KotorFiles.
maby it is that one speaking of which i dont think ive heard of that mod send me a link?


The Hero of the Galaxy

Filefront Name: uroll
StarHero-D is offline   you may: quote & reply,
Old 09-16-2010, 03:09 AM   #45
ArtigoQuyiter
Rookie
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 15
Quote:
Originally Posted by Random Nickos View Post
@Master_Chief

1. Install the mod.
2. Open KSE
3. Open the save you want to edit (make a backup just in case)
3. Open inventory
4. Click on the word inventory. It should open a master list of items on the side
5. Scroll to the side, you should be able to see the names of the items.
6. Find the items you need, in this case the robes.
7. Click on one or highlight several and click add item
8. After you have added everything you want, click commit changes.
9. Close down KSE and start your game up. The robes should be in your inventory.
I can't get KSE to work and I really want to use these robes.. I don't want to hijack this thread asking for KSE troubleshooting though.

Is there an easier way to get it in game? I've never really modded kotor before, so does a tool like KT allow you to just swap the model and skin of an item and rename the item?

Last edited by ArtigoQuyiter; 09-16-2010 at 09:47 PM.
ArtigoQuyiter is offline   you may: quote & reply,
Old 09-23-2010, 05:54 PM   #46
ganoesparan06
Rookie
 
ganoesparan06's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Just outside of Glasgow, Scotland
Posts: 145
Im confused by this mod.

Downloaded and all it is is some TGA files. No uti's or anything. So how is it meant to be in the game?
Do they replace existing robes or something?


"Superior training and superior weaponry have, when taken together, a geometric effect on overall military strength. Well-trained, well-equipped troops can stand up to many more times their lesser brethren than linear arithmetic would seem to indicate." - Colonel Corazon Santiago, Spartan Battle Manual : SMAC
ganoesparan06 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-23-2010, 06:29 PM   #47
Darth Payne
I Am Revan, I Remember.
 
Darth Payne's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Grong, Norway
Posts: 2,491
Current Game: DS3, Alien: Colonial Marines
I kinda need to know the uti file names for the robes these skins are for as i'm trying to add these robes to my TSL mod.


http://www.xboxlc.com/cards/sig/newblack/pederskomsvold.jpg
Formerly known as: Danyael27
My mods at KotorFiles: K1 Robe Stat Boost, TSL Jedi Robe Stat Boost, Jedi Fight Training.
Quando omni flunkus moritati - the motto of the Possum Lodge, Pseudo-Latin for 'when all else fails, play dead.'


SW: Invasion 05,P16 -(Spraug: Seriously? A Wookie with a lightsaber? Thats just overkill.
Darth Payne is offline   you may: quote & reply,
Old 09-25-2010, 06:14 PM   #48
Darth Darkus
Rookie
 
Darth Darkus's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Waalwijk, the Netherlands
Posts: 157
Current Game: none
Quote:
Originally Posted by ganoesparan06 View Post
Im confused by this mod.

Downloaded and all it is is some TGA files. No uti's or anything. So how is it meant to be in the game?
Do they replace existing robes or something?
Yes. They will overwrite some robes like the Dark Padawan and Dark Jedi Robe.
Quote:
Originally Posted by Darth Payne View Post
I kinda need to know the uti file names for the robes these skins are for as i'm trying to add these robes to my TSL mod.
Can you find that out by taking a look at the .tga names??? I didn't make any uti's for it so they will probably be the same as for the originals.
Darth Darkus is offline   you may: quote & reply,
Old 10-19-2010, 03:54 AM   #49
hatefre
Lurker
 
hatefre's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 2
it would have been nice if these came separately and didnt change the official robes ..
hatefre is offline   you may: quote & reply,
Old 10-20-2010, 05:02 AM   #50
Darth Darkus
Rookie
 
Darth Darkus's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Waalwijk, the Netherlands
Posts: 157
Current Game: none
I think that can be done but I don't know how.... someone told me already but I forgot
Darth Darkus is offline   you may: quote & reply,
Old 10-20-2010, 10:16 AM   #51
Darth Crados
Rookie
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 38
Quote:
Originally Posted by Darth Darkus View Post
I think that can be done but I don't know how.... someone told me already but I forgot
I used this thread:http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=204740
After playing around a bit with Kotor tool, i've created custom uti's for the Robes, along with a description of their own.
That way they no longer replace the originals. If you want Darkus, i could send the files over to you, or you can do it yourself based on the tutorial.
I hope that helped
Darth Crados is offline   you may: quote & reply,
Old 10-20-2010, 11:15 PM   #52
vanir
Forumite
 
vanir's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: south of Gundagai
Posts: 632
I reassigned the meshes so I could replace some of the master robes with them as well as knight robes, but then I forgot how I did it and can't seem to change it back now that I've got some other master robes I want to use :P
this is what happens when you only play around with tsl every few months
vanir is offline   you may: quote & reply,
Old 10-22-2010, 04:36 AM   #53
Darth Darkus
Rookie
 
Darth Darkus's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Waalwijk, the Netherlands
Posts: 157
Current Game: none
Quote:
Originally Posted by Darth Crados View Post
I used this thread:http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=204740
After playing around a bit with Kotor tool, i've created custom uti's for the Robes, along with a description of their own.
That way they no longer replace the originals. If you want Darkus, i could send the files over to you, or you can do it yourself based on the tutorial.
I hope that helped
ok thanks I think the tut will help... not playing TSL atm anyway...
Darth Darkus is offline   you may: quote & reply,
Old 01-19-2012, 01:15 PM   #54
hatefre
Lurker
 
hatefre's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 2
This need to be at top .. best robes for TSL ever
hatefre is offline   you may: quote & reply,
Old 01-19-2012, 07:48 PM   #55
Qui-Don Jorn
Junior Member
 
Qui-Don Jorn's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: The Fleet, where are you?
Posts: 435
Current Game: The Old Republic
Helpful! 
^^^^ I agree.

And thanks again Darkus...
Qui-Don Jorn is offline   you may: quote & reply,
Old 01-23-2012, 01:04 PM   #56
Darth Darkus
Rookie
 
Darth Darkus's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Waalwijk, the Netherlands
Posts: 157
Current Game: none
Thanks. And you're welcome!
Darth Darkus is offline   you may: quote & reply,
Old 01-23-2012, 01:22 PM   #57
Qui-Don Jorn
Junior Member
 
Qui-Don Jorn's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: The Fleet, where are you?
Posts: 435
Current Game: The Old Republic
Helpful! 
back at ya...
Qui-Don Jorn is offline   you may: quote & reply,
Old 01-25-2012, 02:48 PM   #58
milestails
Rookie
 
milestails's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 233
Any chance I can get a copy of these?
milestails is offline   you may: quote & reply,
Old 01-26-2012, 04:33 PM   #59
Cloud Nor
Lurker
 
Cloud Nor's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by Darth Crados View Post
I used this thread:http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=204740
After playing around a bit with Kotor tool, i've created custom uti's for the Robes, along with a description of their own.
That way they no longer replace the originals. If you want Darkus, i could send the files over to you, or you can do it yourself based on the tutorial.
I hope that helped
can u please post the files here if u still have em ?! Thanks

P.s the download link doesnt work anymore
Cloud Nor is offline   you may: quote & reply,
Old 02-01-2012, 12:03 PM   #60
Darth Darkus
Rookie
 
Darth Darkus's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Waalwijk, the Netherlands
Posts: 157
Current Game: none
you must not wait long. QDJ might eventually release another version with the uti's and all the stuff I don't have knowledge of, or time for.

Last edited by Darth Darkus; 02-01-2012 at 12:15 PM.
Darth Darkus is offline   you may: quote & reply,
Old 02-01-2012, 01:48 PM   #61
Qui-Don Jorn
Junior Member
 
Qui-Don Jorn's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: The Fleet, where are you?
Posts: 435
Current Game: The Old Republic
Helpful! 
Yeah, I'll get on that this weekend, maybe sooner.
Qui-Don Jorn is offline   you may: quote & reply,
Old 02-01-2012, 05:04 PM   #62
Cloud Nor
Lurker
 
Cloud Nor's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Thank You!


These arenít the droids youíre looking for!
Cloud Nor is offline   you may: quote & reply,
Old 02-04-2012, 06:25 PM   #63
Qui-Don Jorn
Junior Member
 
Qui-Don Jorn's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: The Fleet, where are you?
Posts: 435
Current Game: The Old Republic
Helpful! 
Ok, done and uploaded.

Darth Darkus' Armored Robes v1.2
Qui-Don Jorn is offline   you may: quote & reply,
Old 02-05-2012, 03:52 PM   #64
logan23
Veteran
 
logan23's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: East Coast
Posts: 908
Current Game: Revenge of Revan
Veteran Modder Forum Veteran Contest winner - Modding Hot Topic Starter 
pics?

logan23 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-16-2013, 09:53 PM   #65
Darth Vulpes
Lurker
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by Darth Payne View Post
I can send this mod to any who need it.

Is there something wrong with the Readme of this mod? My computer can't seem to recognize the file.
Edit: Never mind. Fixed the problem myself.
I'd love it if you could send me this mod, seeing as the link doesn't work.
Darth Vulpes is offline   you may: quote & reply,
Old 04-20-2013, 10:33 PM   #66
Col_Zechs
Rookie
 
Col_Zechs's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: USA
Posts: 208
Current Game: Star Wars the Old Republic
This is my favorite robe mod. Those Sith Robes totally kick ass.

Col_Zechs is online now   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Taris Upper City Emporium > Armored Robes

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:38 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.